homebase Δημοσιεύτηκε June 27, 2025 at 12:31 μμ Δημοσιεύτηκε June 27, 2025 at 12:31 μμ Γειά σας Λυπάμαι αμα υπάρχει και καπου αλλού η ερώτηση αλλά εψαξα και δεν βρηκα απάντηση: Έχω στην κατοχή μου αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου 5100 τμ άρτιο οικοδομήσιμο κατά παρέκκλιση το οποίο συνορεύει στις δύο πλευρές με δασική έκταση και στις άλλες δύο πλευρές με αγροτικούς δρόμους ο ένας χαλικοδρομος ο άλλος άσφαλτος. Λόγο έντονης κλίσης θέλω να οικοδομήσω τρεις υποσκαφες τουριστικές κατοικίες. Λόγο σχήματος του οικοπέδου δεν μπορώ να τοποθετήσω τα κτήρια σε απόσταση 15 μέτρα από τα όρια και 10 μέτρα από την δασική έκταση όπως έχω διαβάσει ότι ισχύει. Θα μπορούσα να πάρω παρέκκλιση και έστω από την μια πλευρά να πάω στα 7.5 μέτρα ή ιδανικά στα 5 μέτρα; Ευχαριστώ εκ τον προτέρων
tetris Δημοσιεύτηκε June 27, 2025 at 03:00 μμ Δημοσιεύτηκε June 27, 2025 at 03:00 μμ (edited) 1. Πώς είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο είναι οικοδομήσιμο? 2. Για να ελεγχθεί αυτό, αλλά και για να πάρεις απαντήσεις στα υπόλοιπα, επισκέπτεσαι μηχανικό. Για να πάρεις απάντηση από το φόρουμ, χρειάζονται περισσότερα στοιχεία(*) 3. Γράφε με μεγαλύτερα στοιχεία (*) π.χ. συμβόλαια, συγκεκριμένη θέση ακινήτου, χαρακτηρισμός δρόμων κλπ. Για να γίνει πλήρης και σωστός έλεγχος, απαιτείται και η αντίστοιχη αμοιβή... Edited June 27, 2025 at 03:03 μμ by tetris
homebase Δημοσιεύτηκε June 27, 2025 at 04:39 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε June 27, 2025 at 04:39 μμ On 27/6/2025 at 3:31 ΜΜ, homebase said: 1. Πώς είσαι σίγουρος ότι το γήπεδο είναι οικοδομήσιμο? 2. Για να ελεγχθεί αυτό, αλλά και για να πάρεις απαντήσεις στα υπόλοιπα, επισκέπτεσαι μηχανικό. Για να πάρεις απάντηση από το φόρουμ, χρειάζονται περισσότερα στοιχεία(*) 3. Γράφε με μεγαλύτερα στοιχεία (*) π.χ. συμβόλαια, συγκεκριμένη θέση ακινήτου, χαρακτηρισμός δρόμων κλπ. Για να γίνει πλήρης και σωστός έλεγχος, απαιτείται και η αντίστοιχη αμοιβή... 1.Το γήπεδο είναι οικοδομήσιμο βάσει τοπογραφικού που συντάχθηκε και βεβαίωσης του τοπογράφου. 2. Επισκέφθηκα μηχανικό και η απάντηση του ήταν ότι πρέπει να κάνουμε ερώτημα στην τοπική πολεοδομία. Για αυτό το λόγο πριν προχωρήσω σε ερώτημα στην πολεοδομία έκανα την ερώτηση στο φόρουμ. Γειά τα επιπλέων στοιχεία που χρειάζονται για να πάρω απάντηση από το φόρουμ μπορώ να τα ανεβάσω όταν μου πουν τι ακριβώς χρειάζεστε. Οι δρόμοι είναι χαρακτηρισμένοι αλλά όχι αναγνωρισμένοι με βάση το τοπογραφικό. Επίσης για την αμοιβή είμαι πρόθυμος να την δώσω αλλά σε ποιον;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα