jhmmys Δημοσιεύτηκε July 18, 2025 at 03:30 μμ Δημοσιεύτηκε July 18, 2025 at 03:30 μμ Προσπαθώ να βρω τα αρχεία αυτά για να τα εισάγω στο gnss δέκτη μου. Έχω βρει από το κτηματολόγιο το zip αρχείο με τα grd αρχεια dE και dN. και δεν βρίσκω shft gsb αρχείο. Επίσης έχω βρει και το Egsa87-Geoid.grd. Ποιο-α απ' όλα να εισάγω; Ιδέες για το gsb;
nbr Δημοσιεύτηκε July 21, 2025 at 08:47 πμ Δημοσιεύτηκε July 21, 2025 at 08:47 πμ Όταν διάβασα αυτό το θέμα σκέφτηκα αν θα υπάρξει κάποιος, τέλος πάντων, που θα καταταλαβει τα όσα γραφεις παραπάνω και να απαντησει (?) Πέρασαν κάποιες μέρες και ακόμη να "μάθουμε" την..... απάντηση. ............ Υ. Γρ. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα και θα ήθελα να μάθω.
jhmmys Δημοσιεύτηκε July 21, 2025 at 09:12 πμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε July 21, 2025 at 09:12 πμ On 7/21/2025 at 11:47 AM, nbr said: Όταν διάβασα αυτό το θέμα σκέφτηκα αν θα υπάρξει κάποιος, τέλος πάντων, που θα καταταλαβει τα όσα γραφεις παραπάνω και να απαντησει (?) Πέρασαν κάποιες μέρες και ακόμη να "μάθουμε" την..... απάντηση. ............ Υ. Γρ. Εγώ πάντως δεν κατάλαβα και θα ήθελα να μάθω. Πήρα απάντηση από κάποιον που κατάλαβε την ερώτηση μου, πες μου σε ποιο απ΄ όλα έχεις απορία να στην επιλύσω.
nbr Δημοσιεύτηκε July 21, 2025 at 01:26 μμ Δημοσιεύτηκε July 21, 2025 at 01:26 μμ On 21/7/2025 at 12:12 ΜΜ, jhmmys said: Πήρα απάντηση από κάποιον που κατάλαβε την ερώτηση μου, πες μου σε ποιο απ΄ όλα έχεις απορία να στην επιλύσω Και γιατί η απάντηση που πήρες δεν είναι σε κοινή θέα εδώ στο φορουμ? Εδώ δεν έχουμε μυστικά. Το φόρουμ βασικά έχει και αυτόν το σκοπό. Την ανταλλαγή απόψεων ώστε να μαθαίνουμε κάτι που ίσως δεν το γνωρίζουμε. Αν λοιπόν κάποιος συνάδελφος σου έστειλε την απαντηση στο θέμα με Π. Μ. καλό θα ήταν λοιπόν να μας το δόσεις σε κοινή θέα. 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα