Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πληρωμή 1€ με κάθε κατάθεση αποδεικτικών για ιατροφαρμακευτικές δαπάνες


Recommended Posts

Συνάδελφοι καλημέρα!

Στο ΕΤΑΑ Ξάνθης ισχύουν τα εξής :

Κάθε μηχανικός για να μπορέσει να πάρει πίσω ότι δικαιούται από οποιαδήποτε ιατροφαρμακευτική περίθαλψη του έχει παρασχεθεί μαζεύει τα δικαιολογητικά που χρειάζονται, δηλαδή απόδειξη από την επίσκεψη στο γιατρό, γνωμάτευση, παραπεμπτικό για τυχόν εξετάσεις, απόδειξη των εξετάσεων & γνωμάτευσή των, συνταγή για τυχόν φάρμακα κ απόδειξή τους από το φαρμακοποιό και τα καταθέτει στο γραφείο του Ταμείου. Η διαδικασία από κει κ πέρα είναι αυτόματη. Γίνεται ο όποιος έλεγχος απαιτείται από το Ταμείο και όσα χρήματα δικαιούται ο ασφαλισμένος να του επιστραφούν κατατίθεντε σε λογαριασμό που έχει ανοίξει γι' αυτό το λόγο στην τράπεζα Αττικής (τον τελευταίο χρόνο μας έδωσαν το δικαίωμα να είναι και της Εθνικής). Αργούν λίγο, από κάποιες μέρες μέχρι και μήνα, αλλά γλυτώνεις αρκετή ταλαιπωρία.

Μέχρι εδώ καλά.

Την 1η του Ιούνη υπήρχε μια ωραιότατη ανακοίνωση στην πόρτα του Ταμείου η οποία ανέφερε ότι σταματάει η λειτουργία του γραφείου μέχρι νεωτέρας!!!!!!!. Έπειτα μάθαμε ότι ο λόγος ήταν πως η υπάλληλος που εκτελούσε τις απαραίτητες ενέργειες στο Ταμείο ήταν μήνες απλήρωτη! Ότι είχε καταθέσει ο καθένας μας, όπως επίσης και τα βιβλιάρια έμειναν κλειδωμένα εκεί. Ούτε λόγος για να καταθέσουμε νέες δαπάνες.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το περιφερειακό τμήμα του Ταμείου στην Καβάλα, μου είπαν πως δεν έχουμε το δικαίωμα να καταθέσουμε εκεί διακιολογητικά για δαπάνες, να κάνουμε υπομονή και το θέμα θα διευθετηθεί.

Δεν είμαι σίγουρη για το πότε ακριβώς, αλλά νομίζω πως λίγο μετά τις αρχές Αυγούστου το γραφείο τέθηκε και πάλι σε λειτουργία,εχοντας αυτή τη φορά στην είσοδο μια ανακοίνωση η οποία μας ενημέρωνε ότι κάθε φορά που θα επισκεπτόμαστε το Ταμείο για να καταθέσουμε δικαιολογητικά για να γίνει δαπάνη θα πληρώνουμε 1€! Θα μου πείτε σιγά το ποσό, αλλά δε νομίζω πως είναι εκεί η ουσία του θέματος.

Θα 'θελα να ρωτήσω τους συναδέλφους αν έχουν συναντήσει κάτι παρόμοιο σε κάποιο άλλο παράρτημα του Ταμείου και αν γενικότερα έχει κάποια βάση ή είναι νόμιμο όλο αυτό το "εγχείρημα"!!!!!!!

Ξέχασα να αναφέρω ότι παίρνουμε απόδειξη για το 1€ που καταβάλλουμε (αθεώρητη φυσικα!)

Link to comment
Share on other sites

Στα Γιάννενα οι εργολήπτες πληρώνουν κανονικά το μισθό υπαλλήλου στο ΤΣΜΕΔΕ!!! Οι κυρίες που πληρώνονται από το ΤΣΜΕΔΕ "δεν προλαβαίνουν την δουλειά". Είναι δύσκολο βέβαια να ξύνεις τα @#@#$@#%@# όλη μέρα με τσουγκράνα γιατί... αφήνει κενά!!! Α, και μη ξεχάσω το ΤΣΜΕΔΕ Ιωαννίνων δουλεύει 9.00 - 13.00!!!!!!!!

 

Συνάδελφε νομίζεις πως το ευρώ είναι ξεφτίλα??? Έλα εδώ να δεις!!!

Link to comment
Share on other sites

Επισήμως όχι, αλλά ανεπίσημα έτσι φαίνεται.

Δηλαδή η υπάλληλος συμφώνησε να επιστρέψει στη θέση χωρίς σταθερό μισθό? Θα παρακαλάει να αρρωστήσουμε εμείς για να πληρώνεται εκείνη? Έχει νόημα αυτό, έχει κάποια βάση?

Οι υπάλληλοι σε όλα τα υπόλοιπα τμήματα του Ταμείου πως πληρώνονται?

Προσπαθώ να παραμείνω ψύχραιμη και να μη πω βαριές κουβέντες αλλά στην πραγματικότητα είμαι έξω φρενών. Που θα πάει αυτή η κατάσταση? Πρώτα μας αφήνουν ουσιαστικά χωρίς γιατρούς (γιατί δεν ξέραμε πόσο θα παραμείνει κλειστό το ταμείο) κ τώρα αυτό? Και μετά τι????? Κάτι άλλο? Κάτι καινούριο?

Αν είναι έτσι να το ξέρουμε, να μην πληρώνουμε τις ανάλογες εισφορές να κανονίζει ο καθείς την πορεία του!

Link to comment
Share on other sites

ε τι είναι εύκολο να τα ξύνει, άμα την πρήζετε και εσείς με τις εγγυητικές σας με τα ασφάλιστρα με το ένα με το άλλο, στο κάτω κάτω δουλειά της είναι;

Link to comment
Share on other sites

Στα Γιάννενα οι εργολήπτες πληρώνουν κανονικά το μισθό υπαλλήλου στο ΤΣΜΕΔΕ!!! Οι κυρίες που πληρώνονται από το ΤΣΜΕΔΕ "δεν προλαβαίνουν την δουλειά". Είναι δύσκολο βέβαια να ξύνεις τα @#@#$@#%@# όλη μέρα με τσουγκράνα γιατί... αφήνει κενά!!!

 

Απ' ότι έχω καταλάβει κάτι ανάλογο συμβαίνει με τη συγκεκριμένη υπάλληλο. Έχει κ άλλες υπαλλήλους εδώ το ταμείο αλλά δε δημιουργήθηκε αντίστοιχο πρόβλημα και μ' εκείνες.

 

Α, και μη ξεχάσω το ΤΣΜΕΔΕ Ιωαννίνων δουλεύει 9.00 - 13.00!!!!!!!!

 

Εδώ είναι μέχρι τις 12.30! Για μια περίοδο ήταν μέχρι τις 12.00. Τώρα δεν ξέρω αν έχει αλλάξει πάλι.

 

Συνάδελφε νομίζεις πως το ευρώ είναι ξεφτίλα??? Έλα εδώ να δεις!!!

 

Το θέμα δεν είναι το ποσό. Η ίδια ξεφτίλα είναι.

Link to comment
Share on other sites

ε τι είναι εύκολο να τα ξύνει, άμα την πρήζετε και εσείς με τις εγγυητικές σας με τα ασφάλιστρα με το ένα με το άλλο, στο κάτω κάτω δουλειά της είναι;

 

Συνάδελφε θα σε πληροφορήσω πως για τις εγγυητικές υπάρχει άλλη υπάλληλος! Αυτή είναι μόνο για δαπάνες...!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.