GeorgeVasil Δημοσιεύτηκε August 9, 2025 at 05:57 μμ Δημοσιεύτηκε August 9, 2025 at 05:57 μμ On 8/9/2025 at 5:50 PM, ΓΡΗΓΟΡΗΣ7 said: Εγω προσωπικά αποφεύγω να γράψω εάν και εφόσον .......... Αυτό που με ενδιαφέρει είναι σήμερα,με βάση τον έλεγχο που έχω κάνει (εχω ψάξει,εχω διαβάσει και έχω ρωτήσει) τι ισχύει. Το αν θα διανοιχθεί ένας δρόμος σε 10, 20,50 χρόνια και αν διανοιχθεί και ποτέ,δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Με απασχολεί σήμερα που μεταβιβάζεται αν είναι άρτιο ή μη. Εάν διανοιχθεί σε 20 χρόνια ας κάνει ενα νέο τοπογραφικό ο νέος ιδιοκτήτης του ακινήτου που θα λέει οτι είναι άρτιο και οικοδιμήσιμο. Στα "χαρτιά" ισχύει ότι είναι άρτιο και οικοδομήσιμο, στο πεδίο δεν ισχύει. Οπότε με τον τρόπο που σου προτείνω εστιάζεις την προσοχή του επόμενου πχ α) όταν και εάν και εφόσον πάει με το τοπογραφικό σου να βγάλει άδεια να βρεθεί λύση β)να πάει δικαστικά να διεκδικήσει κάτι με αυτό που γράφεις εσύ...μπορει να εχει γινει καταπατηση...μπορει χιλια 2. Η δήλωση σου έτσι και αλλιώς θα μεταφερθεί αυτούσια στο συμβόλαιο. Οπότε πιο είναι το πρόβλημα? Το να του "χαντακώσεις" το αγροτεμάχιο πάντως είναι λάθος. Και εμείς για το Πηλιο πχ στα (πρώην) εντός οικισμού γράφουμε ότι πρέπει να γνωμοδοτήσει η πολεοδομία ..εαν και εφόσον είναι και αυτό....με οδηγία. 1
ΓΡΗΓΟΡΗΣ7 Δημοσιεύτηκε August 9, 2025 at 06:17 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε August 9, 2025 at 06:17 μμ Ευχαριστώ συνάδελφε! Θα συμφωνήσω σε όλα μαζί σου!Είναι η καλύτερη λύση αυτή που προτείνεις,κατά τη γνώμη μου πάντα! 1
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα