Elli Zisimatou Δημοσιεύτηκε September 11, 2025 at 01:03 μμ Δημοσιεύτηκε September 11, 2025 at 01:03 μμ Συνάδελφοι καλησπέρα, Έχω άδεια προσθήκης ά όροφου (έντυπη) του 1996 που έχει λήξει.Θέλω να κάνω θεώρηση για συνδεση με ΔΕΗ αλλά δεν ΄έχουν κατατεθεί αμοιβες και ο παλιός επιβλέποντας έιναι εξαφανισμένος(κυριολεκτικά).Ο όροφος επί της ουσίας είναι πλήρως αποπερατωμένος και τόσο καιρό πάιρνει ρεύμα από το ισόγειο(άδεια του 1982) Η ΥΔΟΜ μου ζήτησε να βγάλω άδεια αποπεράτωσης με έκδοση ΠΕΚ και κατάθεση της αμοιβής του παλιού επιβλέποντα στο ταμείο Παρακαταθηκών. Ως εδώ καλά(ας πούμε). Το κτήριο έχει αυθαίρετες κατασκευές ,όπως υπέρβαση δόμησης& κάλυψης 4τμ στο ισόγειο & ακολούθως στον ά όροφο τα οποία δεν είχαν εμφανιστεί στην άδεια προσθήκης του ά όροφου.Στο κτήριο υπάρχει σύσταση όριζόντιας οροφοκτησίας. Εγώ τακτοποιώ τις παραβάσεις του ά ορόφου αφού η άδεια αφορά τον ά οροφο (ιδιοκτησία του πελάτη) ή πρέπει όλο το κτήριο (ισόγειο,ά όροφος ,κοινόχρηστοι ) να είναι τακτοποιημένο ΄ταν έρθει ο ελεγκτης δόμησης? Ευχαριστώ πολύ.
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα