MKT_77 Δημοσιεύτηκε January 9, 2026 at 12:53 μμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2026 at 12:53 μμ (edited) (Μεταφέρθηκε στην ενότητα ιδιωτών. Pavlos 33) Καλησπέρα σε όλους και καλή χρονιά Ενδιαφέρομαι να τοποθετήσω ένα carport με φωτοβολταϊκά πάνελ στην αυλή και θα ήθελα τη γνώμη όσων έχουν εμπειρία ή σχετικές γνώσεις. Συγκεκριμένα: Πόσο ανθεκτικές είναι αυτές οι κατασκευές σε αέρα και καιρικές συνθήκες ? Απαιτείται οικοδομική άδεια ή αρκεί κάποια απλή έγκριση ? Πώς είναι η απόδοση των πάνελ ? Υπάρχουν θέματα συντήρησης ? Αξίζει οικονομικά σε βάθος χρόνου ? Έχω δει αυτή τη λύση , έχω πάρει προσφορά και μου φαίνεται ενδιαφέρουσα: https://axinar.com/stegastro-aftokiniton-me-panel-carport Έχετε να προτείνετε κάτι άλλο? Κάθε άποψη ή εμπειρία ευπρόσδεκτη. Ευχαριστώ! Edited January 9, 2026 at 03:55 μμ by Pavlos33
tetris Δημοσιεύτηκε January 9, 2026 at 04:35 μμ Δημοσιεύτηκε January 9, 2026 at 04:35 μμ (edited) Απευθύνεσαι σε μηχανικό προκειμένου να ελέγξει (κατ΄ αρχάς) την Πολεοδομική δυνατότητα μιας τέτοιας κατασκευής. Στη συνέχεια, κι αφού πάρεις θετική απάντηση, ψάχνεις τα υπόλοιπα. Μη βασίζεσαι στις διαφημίσεις του διαδικτύου, αλλά απευθύνσου σε ειδικούς Edited January 9, 2026 at 04:37 μμ by tetris
kostassid Δημοσιεύτηκε January 11, 2026 at 10:51 μμ Δημοσιεύτηκε January 11, 2026 at 10:51 μμ το αν αξίζει, εξαρτάται από τον αριθμό οχημάτων που θα έρχονται προς φόρτιση, σίγουρα μιλαμε για άνω των 5 ετών. παρόμοια κατασκευή , εδω:
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα