kosvas Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 04:02 μμ Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 04:02 μμ Καλησπέρα σας, Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Έχω αυτό το διάγραμμα εφαρμογής στο οποίο υπάρχει αυτό το Κ.Π μεταξύ οικοδομικής ρυμοτομικής γραμμής. Τα όρια της ιδιοκτησίας σταματούν στην Ο.Γ; Γιατί με την υφιστάμενη κατάσταση όπως φαίνεται από την εικόνα που παραθέτω οι μάντρες των ιδιοκτησιών είναι εντός Κ.Π. Υπάρχει περίπτωση να πρέπει να δοθεί ρυμοτομούμενο τμήμα;
tetris Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 04:09 μμ Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 04:09 μμ Το Κ.Π. φαίνεται (και λόγω σχήματος) να είναι χώρος πρασίνου (κοινόχρηστο). Συνεπώς ό,τι είναι μεταξύ κόκκινης και πράσινης ρυμοτομείται.
kosvas Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 05:11 μμ Συγγραφέας Δημοσιεύτηκε January 23, 2026 at 05:11 μμ Ναι εκεί καταλήγω και εγώ Μια ερώτηση βέβαια το είχα ρωτήσει από την αρχή στην πολεοδομιά και μου είχαν πει οτι ισχύει αυτό. Υπάρχει ενδεχόμενο επειδή το οικόπεδο συμφωνα με το παραπάνω διάγραμμα εφαρμογής δεν έχει πρόσωπο σε δρόμο αλλά πρόσωπο σε Κ.Π να μην είναι οικοδομήσιμο λόγω προσώπου σε δρόμο;
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα