ss_sk Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Share Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2011 Για διαμόρφωση περιβάλλοντος χώρου ισχύει το 1,50 μέτρο - πιάνει και τα όρια οικοπέδου. Έπρεπε να είχες ήδη πάρει αντίγραφα της οικ. άδειας του γείτονα ώστε να ελέγξεις τί ακριβώς δείχνει και αν η ΕΠΑΕ (εφόσον εμπλέκεται) έχει αποδεχτεί τυχόν παρεκκλίσεις. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostaskappa Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 (edited) Γνωρίζει κανείς να μου απαντήσει στο εξής που μου κάναν ως παρατήρηση σε Δ.Κ. : η επιχωση του οικοπέδου μου (εντός σχεδίου) κοντά στα πλάγια όρια θα πρέπει να είναι υποχρεωτικά ως 1μ. , διοτι αν είναι 1,50 μ. (που τόσο είναι η δική μου) δημιουργείται περιφραξη ύψους 1,50 συμπαγής που δεν επιτρέπεται??? - εγω θεωρώ πως το 1μ. περίφραξη μετράται απο την ψηλότερη από τις διαμορφομένες στάθμες εκατέροθεν της περίφραξης. Δηλ. πως μπορώ να μπαζώσω 1.50 και απο την τελική στάθμη και πάνω να σηκώσω και τοχείο 1μ. Edited Ιούνιος 29 , 2012 by kostaskappa Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 ...σαν να έχεις δίκαιο μου φαίνεται... Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
ducatista Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 για οικοπεδο για να το φραξεις 1 μετρο μπετο και αλλο 1,5 μετρο σιτα θελει αδεια κανονικα με ενσημα η κανεις οτι σε φωτησει ο θεος? Link to comment Share on other sites More sharing options...
georg coco Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2012 Το πρώτο με αναλυτικές τιμές για το δεύτερο δεν αρκεί η Θεία φώτιση... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα