Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κτίριο εκτός οικοδομικής γραμμης


Recommended Posts

Απλά επειδή η μεταβίβαση ήταν ουσιαστικά "εσωτερική", έγινε δηλαδή μεταξύ 2 εταιριών του ιδίου, και επειδή υπάρχει η δυνατότητα να γίνει κάποια διόρθωση αν αυτό απαιτούνταν προκειμένου εγώ να μην έχω πρόβλημα, θεωρήσα ότι θα ήταν καλό να πάρω την γνώμη εμπειροτέρων συναδέλφων έστω και εκ των υστέρων.

Πάντως απο τις μέχρι τώρα απαντήσεις καταλαβαίνω ότι υπάρχει μία παράλειψη, η οποία όμως δεν δημιουργεί ευθύνες στο πρόσωπο μου.

Δηλαδή καλό θα ήταν αλλά δεν είναι και λάθος.

Σας ευχαριστώ για την άμεση, όπως πάντα, βοήθεια σας.

Link to comment
Share on other sites

Απλά θα βοηθούσε έναν τρίτο που ενδεχομένως να έπαιρνε το τοπογραφικό στα χέρια του και έβλεπε ένα κτίσμα με σημαντικό τμήμα του εντός της πρασιάς, να αντιληφθεί τι συνέβη, χωρίς να πάρει τον συντάξα (εσένα ;) ) τηλέφωνο για να μάθει τι γίνεται.

Link to comment
Share on other sites

Οντως λαθος δεν ειναι.. Απλα ειναι απο τις περιπτωσεις που ειναι καλο να γραφει κανεις ακριβως τι συμβαινει ωστε να μειωνονται πιθανες παρεξηγησεις και καθυστερησεις για διευκρινησεις..

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.