Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόψεις μελών του forum σε άλλα fora


MAKAP

Recommended Posts

Εδώ φαγώνονται οι διπλωματούχοι μεταξύ τους (Π.ΜVsA.M , Π.Μ.VsA.T.M. , Περ.Μ.VsA.T.M κτλ..) δε θα φαγωθούμε οι Π.Ε. με τους Τ.Ε.

Αν υπήρχαν περισσότερες δουλειές όχι μόνο δε θα τρωγόμασταν μεταξύ μας ,αλλά δε θα είχαμε χρόνο να γράψουμε στα διάφορα forum.

Link to comment
Share on other sites

Άποψή μου: Ή είμαστε Ευρώπη σε όλα ή δεν είμαστε. Αν δεν είμαστε να φύγουμε από την ΕΕ και να δώσουμε τα λεφτά πίσω (που θα τα δώσουμε). Αν είμαστε να εφαρμοστούν οι κανόνες της Ευρώπης όπως σε όλες τις χώρες.

Link to comment
Share on other sites

Ιδίως το τελευταιο διάστημα εχουν ανοιξει πολλα thread με φαγωμαρες μεταξυ, Α.Τ.Μ-Π.Μ, ΜΗΧ-Π.Μ(λιγότερο), Α.Μ-Π.Μ και παντα με στοχο τους Π.Μ θα ελεγα ο πρωτος λίθος.

Δειγμα μαλλον ιδιαίτερης αναδουλειάς.

Παντως εγω δεν ημουν ποτέ ιδιαίτερα αρνητικός προς Τεχνολόγους και δεν ασχολιόμουν κιολας στα σχετικα thread μεχρί που διαβασα την επανηλλημενες επιθέσεις απέναντι στο επίπεδο του ΕΜΠ (ξεκίνησαν λυσσαλέως από την αυτοαναγνωριση του Μaster) και δεν μου άρεσε καθόλου η νοοτροπία ότι επειδη δεν μου αναγωρίζονται επαγγελματικά δικαιώματα προσβάλω τις σπουδές εσένα που έχεις. Αυτή η συμπεριφορα με έκανε να αλλαξω σταση.

Link to comment
Share on other sites

ΑΡΗ ξέρω ότι είμαστε Έλληνες και κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει η λαλακία του ότι μαλώνουμε μεταξύ μας. Αυτό πληρώνουμε τόσα χρόνια και μυαλό δεν βάζουμε.

Link to comment
Share on other sites

Νομίζω αντιληφθήκαμε όλοι που θέλει ναα εστιάσει ο συνάδελφος ΜΑΚΑΡ.Το παρόν κλειδώνεται καθώς συνάδελφοι που διαμαρτύρονται περι -σαβουρο-thread γεμίζουν spam όπως συνήθως

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.