Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αρχίζει τα μεσάνυχτα η διάθεση και στην Ελλάδα των Windows 7


Engineer

Recommended Posts

Από τα μεσάνυχτα σήμερα, αρχίζει η παγκόσμια διάθεση του νέου λειτουργικού συστήματος για υπολογιστές της Microsoft, των Windows 7, καθώς και του λειτουργικού για φορητές συσκευές (κινητά τηλέφωνα, smartphones, PDAs κλπ) των Windows Mobile 6.5.

 

Με την κυκλοφορία του νέου λειτουργικού της συστήματος η Microsoft, με τον Στιβ Μπάλμερ να βρίσκεται μόνος του στο «τιμόνι» της, ξεκινά, να σχεδιάζει τη μεγάλη επιστροφή της, καθώς η τελευταία έκδοση, τα Windows Vista, με τα γνωστά τους προβλήματα δεν έτυχαν της αποδοχής των χρηστών, η πλειονότητα των οποίων εξακολουθεί να χρησιμοποιεί την έκδοση Xp.

 

Σημειώνεται ότι τα νέα Windows 7, σύμφωνα με τους αναλυτές και τους beta testers είναι πιό «ελαφριά» και πιό γρήγορα τόσο έναντι των Vista, όσο και έναντι των Xp, με ενσωματωμένες αρκετές καινοτομίες λειτουργίες που διευκολύνουν την αναζήτηση αρχείων αλλά και την ενεργοποίηση προγραμμάτων.

 

Πηγή: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=1&artId=295180&dt=21/10/2009

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.