Polion Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Η θεμελίωση αφορά στέγαστρο. Έχεις δίκιο rigid_joint. Σχετικά με το κόστος και την εκτίμηση για το αν είναι εφικτό ή όχι. Θα απευθυνθώ σε εταιρεία με εμπειρία σε αυτά τα θέματα. Αν γνωρίζει κάποιος σχετικές εταιρείες κατασκευής πασσάλων, ας μου στείλει πμ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rigid_joint Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2009 το είχα καταλάβει και νομίζω αρκετοί. είχε γίνει πρόσφατα μια συζήτηση για θεμελίωση στεγάστρου σε αρχαιολογικό χώρο. κάπου είναι στα μεταλλικά. πρέπει να συνεργαστείς με κάποιον πιο έμπειρο. αν οι πάσσαλοι είναι αναπόφευκτοι μπορείς να κάνεις ριζοπασσάλους όπου γίνεται χρήση πιο μικρών και ελαφρών εργαλείων Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sdimis Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Εξαρτάται από την διάμετρο των πασσάλων. Αν μπορείς να κάνεις μικροπασσάλους (έως 40 εκ) υπάρχουν μικρά γεωτρύπανα στα οποία το σύστημα με τις αντλίες και την γεννήτρια (είναι ηλεκτρικά) μπορεί να αποσπαστεί από το κύριο μηχάνημα έτσι ώστε να είναι πολύ ελαφρύ το γεωτρύπανο. Τα έχω χρησιμοποιείσει σε σήραγγες για τσιμεντενέσεις. Το τσεκάρεις με κάποια από τις αντίστοιχες εταιρείες, για να δεις τον συνδυασμό πρόσβασης - διάμετρος τρύπας και μετά βλέπεις με τον μελετητή αν μπορεί να σε καλύψει με αυτή την διάμετρο και με περισσότερους πασσάλους. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tectonator Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 9 , 2009 Σωστά τα λέει ο Sdimis. Ρίξε και μια ματιά σε αυτή τη λύση. http://www.mkpiling.com/grundomat_driven_piles/18 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα