Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ιδιοκτησιακό - πολεοδομικό ερώτημα: Διάνοιξη ιδιωτικού δρόμου εντός σχεδίου


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 27
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και εγώ έχω την εντύπωση ότι δεν είναι σύνομα όλα αυτά.απορώ πως το έκανε ο τοπογράφος.μάλον δεν έχει γίνει κανένας χωρισμός και η Λινα ρίχνει άδεια να πιασει γεμάτα

Link to comment
Share on other sites

Τι δεν είναι σύννομο μου εξηγεί κάποιος;

 

Δεν το έκανα εγώ αλλά κάποιος άλλος αντί εμού. Γι'αυτό ανησυχώ για το τι παίχτηκε γιατί κι εμένα όλα αυτά κάπως περίεργα μου φάνηκαν.

Link to comment
Share on other sites

Δεν έχω κρύψει κάτι. Και γνωρίζω πολύ καλά σε ποιούς απευθύνομαι. Εσύ πώς λες με τόση βεβαιότητα ότι κάτι κρύβω δλδ? Και τι να είναι αυτό και γιατί, πραγματικά δεν καταλαβαίνω...

Link to comment
Share on other sites

δεν σου λέω

γιατί δεν λές

γιατί πας και τα λές

γιά να σοβαρευτούμε λίγο

 

Λίνα Ηλιάδη

όπως σωστά επισημαίνει ο συνάδελφος parist43 δεν είμαστε χαζοί

γιά να σου πούμε τι είναι η δεν είναι σύννομο θα πρέπει να μας δώσεις σαφή εικόνα

1. Είσαι ιδιοκτήτρια οικοπέδου ,τι εμβαδού ?

2. Ανέθεσες σε συνάδελφο την σύνταξη διαγράμματος η όχι?

3. Αν ναί γιά ποιό λόγο έγινε το Τοπογραφικό

4. Αν ναι πες τι γράφει ο συνάδελφος στη δήλωση του

για αρχή και

τα ξαναλέμε

Link to comment
Share on other sites

ηδη με αυτα που έχεις πή μονη σου έχεις παραδεχτεί οτι στo post1 που ανοιξες ήταν όλα ψέματα.επίσης και αυτά που είπες στο post4 παλι ψέματα είναι-δεν γίνεται να χωρίσεις ένα οικόπεδο εντός σχεδιου σε 2 αρτια (οπως είπες) και να περισέψει μια λωρίδα στο κενό

για ιδιωτικό δρόμο.έχω 25 χρόνια πείρα και γνωρίζω απο γυναικεία πονηριά.γιαυτό εγώ αποχωρώ απο την συζήτηση-δεν μαρέσει να με περνούν για βλάκα.τη μια χώρισες το οικόπεδο-την αλλη δεν το χώρισες εσύ το έκανε άλλος-την άλλη το χώρισες με τοπογράφο την αλλη υπήρχε διαμεσολαβητής και τον τοπογράφο δεν το εμπιστεύεσαι κλπ κλπ.αντιο................

Link to comment
Share on other sites

Είχα πρόθεση να αφήσω ιδιωτικό δρόμο, τουλάχιστον έτσι το είχα στο μυαλό μου χωρίς να ξέρω αν είναι νόμιμο ή όχι. Ένα κοινόχρηστο κομμάτι για τους ιδιοκτήτες των επιμέρους τμημάτων δλδ.

 

Αλλά όταν μου έφερε τα χαρτιά ο διαμεσολαβητής ο δρόμος είχε τον χαρακτηρισμό δημόσιος κι αυτό θεώρησα ότι προσέβαλλε την ιδιοκτησία μου.

 

Απλά περισσότερο ήθελα μία γνώμη για το αν είχε βάση η υποψία μου αυτή ώστε να καταφύγω σε δικό μου τοπογράφο μηχανικό να δω πως θα το ρυθμίσω το θέμα(γι'αυτό δεν ανέφερα και μαλλον δε θα αναφέρω λεπτομέρειες)

Ευχαριστώ πάντως για τη βοήθεια και μπορώ να πω πως καταλαβαίνω την καχυποψία σας ή τουλάχιστον προσπαθώ να την καταλάβω...ζουμε σε δύσκολους καιρούς!

Link to comment
Share on other sites

μπορώ να πω πως καταλαβαίνω την καχυποψία σας

η οποία όπως αποδείχτηκε ήταν δικαιολογημένη-αλλη φορά να λές απευθείας την αλήθεια

αν θές να σε παιρνουν σοβαρά.

Link to comment
Share on other sites

Μα δεν είπα ψέμματα απλά ήταν άστοχο ίσως το πρώτο μου ποστ καθότι εκεί προσπάθησα να συμπυκνώσω την απορία μου μη αναφέροντας όλα τα δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.