myri Δημοσιεύτηκε December 14, 2009 at 10:26 πμ Δημοσιεύτηκε December 14, 2009 at 10:26 πμ Βασικά εμένα η σημαντικότερη απορία μου είναι για το πώς έγινε η αλλαγή αρχικά... Δηλαδή πως παρουσιάστηκε η δέσμευση όλων των θέσεων και δεν υπήρξε αντίδραση τότε... Δηλαδή δεν εξετάστηκε αν υπήρχαν άλλες ιδιοκτησίες και τί απαιτήσεις υπήρχαν από αυτές στα πάρκινγκ;;; χωρίς να το έχω ψάξει πιστεύω πως μόνο για το κατάστημα έγινε κάποια αλλαγή χρήσης "από κατάστημα σε ηλεκτρολογείο (αυτοκινήτων;;; ) " όπου απαιτουνταν 5θέσεις σταθμευσης γι'αυτό κανείς δεν ασχολήθηκε με τα διαμερίσματα ανα ξαναλάξει η χρήση σε απλό κατάστημα πιστεύω πως τις επιπλέον θέσεις θα μπορούν να τις δώσουν στα διαμερίσματα --------- για το διαχωρισμό διαμερισμάτος σε 2 μικρότερα εφόσον δεν υπάρχει η δυνατότητα να δημιουργηθεί μια επιπλέον θέση στλαθμευσης νομίζω πως εξαγοράζεται αν και δεν έχω μπει ποτέ σε αυτή τη διαδικασία για να σας πω με σιγουριά --------- η απάντηση στην ερώτηση του erling πιστευω πως εξαρταται από τον συμβολαιογράφο τουλάχιστον η νομοθσία που γνωρίζω δεν αναφερει κάτι ρητά επί τουτου
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα