Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γειά σε όλους! Σε διόροφη κατοικία, η στέγη αντί για τετράριχτη (όπως προέβλεπε η άδεια που βγήκε το '97), κατασκευάστηκε δίριχτη, χωρίς υπέρβαση σε ύψος ή κάτι άλλο, και τώρα θέλουμε να την νομιμοποιήσουμε έτσι ούτως ώστε να βγεί άδεια για φωτοβολταικά στην στέγη. ποιά είναι η διαδικασία? Πρέπει να νομιμοποιείται με το αρ.22 του ΓΟΚ, σωστά? Αυτό σημαίνει ότι ακολουθείται εξαίρεση από κατεδάφιση και νομιμοποίηση? Προβλέπονται πρόστιμα? Αν κάποιος γνωρίζει κάτι, ευχαριστώ εκ των προτέρων.

 

Συνάδελφοι, κανείς?

  • 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε

Εάν η στέγη σου δεν είναι μέρος του στατικού φορέα και δεν έχεις περάσει από ΕΠΑΕ τότε αρκεί μια ενημέρωση φακέλου.

Εάν πέρασε ΕΠΑΕ ή εάν η στέγη σου είναι μέρος του φορέα τότε καλύτερα ρώτα στην πολεοδομία για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

  • 4 months later...
Δημοσιεύτηκε

Συνάδελφε iri78,

Αντιμετωπίζω μια περίπτωση όμοια με τη δική σου, με τη διαφορά οτι η άδεια εκδόθηκε το 82 και ότι θέλω να νομιμοποιήσω λόγω εκτενούς ανακαίνισης και όχι λόγω εγκατάστασης φωτοβολταϊκών.

Ποιά διαδικασία ακολούθησες τελικά;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in



Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.