Μετάβαση στο περιεχόμενο

leonidasvou

Members
  • Περιεχόμενα

    11
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

leonidasvou's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. δηλαδη δεν εμφανιζονται στο εντυπο εξουσιοδοτησης εξοφλησης δαπανων αλλα πιστωνονται κανονικα?
  2. Καλησπέρα, η αιτηση μου βρισκεται στο σταδιο της τελικης εκταμιευσης, αυτο που παρατηρω ομως στο εντυπο "εξουσιοδοτηση εξοφλησης δαπανων" ειναι οτι δεν υπαρχουν τα δυο ΠΕΑ. Δηλαδη εχει τα ΙΒΑΝ και τα ποσα των προμηθευτων, του συμβουλου εργου και του μελετητη αλλα οχι το δικο μου (ωφελουμενου) για την επιστροφη των χρηματων που εδωσα για τα Π.Ε.Α. Ειναι παράληψη ή δεν εμφανιζεται σε αυτο το Έντυπο?
  3. Καλησπέρα, η αιτηση μου βρισκεται στο σταδιο της τελικης εκταμιευσης, αυτο που παρατηρω ομως στο εντυπο "εξουσιοδοτηση εξοφλησης δαπανων" ειναι οτι δεν τα δυο ΠΕΑ. Δηλαδη εχει τα ΙΒΑΝ και τα ποσα των προμηθευτων, του συμβουλου εργου και του μελετητη αλλα οχι το δικο μου (ωφελουμενου) για την επιστροφη των χρηματων που εδωσα για τα Π.Ε.Α. Ειναι παράληψη ή δεν εμφανιζεται σε αυτο το Έντυπο?
  4. Καλησπερα, θα ηθελα να σας ρωτησω αν η εσωτερικη θερμομόνωση τοιχων ειναι επιλεξιμη παρεμβαση
  5. Μιλησα σημερα με το help desk και με ενημερωσαν οτι αρχισε η εκταμιευση των προκαταβολων, μπηκαν καποιες την Παρασκευη και μεχρι τις 15 με τελος του μηνα θα εκταμιευτουν ολες. Αν και μιλωντας νωριτερα με την Εθνικη τραπεζα μου ειπαν οτι δεν εχει δοθει εντολη για προκαταβολη σε καμια τραπεζα
  6. και στην περιπτωση που ο τεχνιτης που θα περασει την μονωση ειναι στον οαεε και κολλαει ηδη ενσημα στους υπαλληλους του ? Εμεις θα ξαναπληρωσουμε ενσημα σ'αυτους?
  7. Υπάρχει περίπτωση αν δεν διαλεξουμε δανειοδότηση και χρησιμοποιήσουμε δικά μας κεφάλαια να προχωρήσει πιο γρήγορα στο επόμενο στάδιο η αίτηση?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.