Μετάβαση στο περιεχόμενο

panoramiks

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by panoramiks

  1. Α, ωραία. Μεμονωμένο είναι το πρόβλημα. Email επικοινωνίας υπάρχει; [email protected] να στείλω;
  2. Αδυναμία σύνδεσης απο το PC, bad file απο το κινητό...
  3. http://www.tsmede.gr:65401/ Δουλεύει η υπηρεσία ειδοποιητηρίων ή όχι; Έχω μπερδευτεί.
  4. Ά μάλιστα. Άρα πάει ως εξής: όποιος τα κονομάει μένει μπλοκάκι, όποιος βγάζει πχ κάτω απο ένα ποσό καλά είναι να μένει ΙΚΑ. Άρα το καλύτερο θα ήταν όλοι να ξεκινάμε με ΙΚΑ και όποιος τα καταφέρνει κάπως καλύτερα να βγαίνει μπλοκάκι (και αν μπορεί ΤΕΒΕ όχι ΤΣΜΕΔΕ). Να ξέρουμε τι να πουμε στους νέους που ορκίζονται. Αν δεν τα κάνουν όλα σε ένα όπως λένε.
  5. Να ρωτήσω... Όσον αφορά τη πρώτη δεκαετία, ας πούμε πως κάποιος έχει βγάλει την προσαυξηση, και πληρώνει τα υποχρεωτικά... Υπάρχει άλλο ταμείο που είναι πιο ακριβό από εμάς; Πχ, γιατροί, δικηγόροι, πληρώνουν το ίδιο πολλά; Αυτό που γνωριζω είναι ότι ΙΚΑ,ΤΕΒΕ,ΟΓΑ δίνουν λιγότερα. Χειρότερα από εμάς έχει ή έχουμε πρωτιά;
  6. http://www.newsbomb.gr/ellada/news/story/633843/poia-einai-i-epitropi-ton-sofon-poy-odigei-stin-exathliosi-ekatommyria-ellines
  7. Το πηγαίνουν για ενοποίηση λέει εδώ: http://news.in.gr/economy/article/?aid=1500032869
  8. Λεβέντη ή ΚΚΕ; Edit: ποιος στηρίζει καλύτερα τους μηχανικούς του ιδιωτικού; Και το ποτάμι έκανε αναφορά, σε αντίθεση με το σιχαμα νδ-πασοκ-συριζα-ανελ.
  9. Έχει ένα ψήφισμα εδω: https://secure.avaaz.org/el/petition/YPOYRGEIO_ERGASIAS_KOINONIKIS_ASFALISIS_KAI_KOINONIKIS_ALLILEGGYIS_Sas_kaloyme_na_min_prohorisete_stin_katargisi_toy_Nom/?nOkvQjb Μάλλον πρέπει να βγουμε στους δρόμους.
  10. Θέλω να διαλέξω τι σύνταξη θα πάρω. Τόσο δύσκολο είναι; Δεν έχω ρε μάγκα τεσσερα χιλιαρικα περισσευμα τον χρόνο. Μαφία το ΤΣΜΕΔΕ. Η μαφία των "παλιών" μηχανικών. Πλήρωσε ένα τσουβάλι λεφτά ή φεύγεις. Και μένεις χωρίς υγεία και δικαίωμα μηχανικού.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.