Μετάβαση στο περιεχόμενο

Antonis Xatzixristofas

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

1.091 profile views

Antonis Xatzixristofas's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Μπορείτε σας παρακαλώ να μου εξηγήσετε τι εννοείτε τελική πράξη ή ενδιάμεση? Το θέμα απο το ΣΥΠΟΘΑ εξετάστηκε μία φόρα και αφορούσε την εξέταση από κατεδάφιση σύμφωνα με τον Ν 1512/85 Αρ9 παρ 8 νομιμοποίηση αυθαιρέτων κατασκευών,και φορούσε στο σύνολο 7 μικρό αυθαιρεσίες . Στην γνωμοδότηση της η ΥΔΟΜ είχε κάνει θετική εισήγηση για τις τέσσερις και αρνητική για τις τρείς. Την ίδια στάση κράτησε και το ΣΥΠΟΘΑ χωρίς να εξετάσει ουσιαστικά το θέμα περί αισθητικής και πρακτικής. Η ένσταση ή ο όρος θεραπεία που έχω ακούσει δεν υπάρχουν σαν διαδικασία σε δεύτερο βαθμό στο ίδιο το ΣΥΠΟΘΑ? Θα πρέπει τυχόν ένσταση να γίνει μόνο σε διοικητικά δικαστήρια?
  2. Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε περίπτωση που το ΣΥΠΟΘΑ συνταχθεί ομόφωνα με την αρνητική εισήγηση της ΥΔΟΜ για εξαίρεση απο κατεδάφιση ποιά είναι η επόμενη ενέργεια? Μπορώ να κάνω ένσταση? Διάβασα σε κάποιο forum ότι μπορεί το ΣΥΠΟΘΑ με ένσταση να επανεξετάσει το θέμα σε δέυτερο βαθμό? Ισχύει κάτι τέτοιο? Γνωρίζει κάποιος την διαδικασία? Σας ευχαριστώ πολύ
  3. Καλησπέρα σας, Μήπως γνωρίζει να μου πει κάποιος, σε περίπτωση που το ΣΥΠΟΘΑ συνταχθεί ομόφωνα με την αρνητική εισήγηση της ΥΔΟΜ για εξαίρεση απο κατεδάφιση, ποια είναι η επόμενη ενέργεια που θα μπορούσα να κάνω. Κάπου διαβάζω για ένσταση κάπου για αίτηση θεραπείας σε δευτεροβάθμιο ΣΥΠΟΘΑ και κάπου έχω διαβάσει σε περίπτωση αρνητικής γνωμοδότησης θα πρέπει να προσφύγουμε σε διοικητικά δικαστήρια και στο ΣτΕ. Γνωρίζει κάποιος παρακαλώ πολύ ποια είναι η διαδικασία?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.