Μετάβαση στο περιεχόμενο

Henry

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Henry

  1. Αφού δεν αντιλαμβάνεσαι την παραβίαση τότε να τα ξεμπαζώσουμε όλα τα υπογεία και να τα κάνουμε ισόγεια.
  2. Εάν αθροίσετε τα ποσά των επιδοτήσεων (μετατροπή pdf σε excel) προκύπτει το ποσό των 68.161.098,71€. Δηλαδή από τα 250εκ. η κυβέρνηση το έκανε 75€ και τελικά δίνει 68εκ. Για όσους δεν επιδοτήθηκαν (και εγώ μαζί) κάντε λίγο υπομονή. Όταν θα ανοίξουν και τα κλειστά επαγγέλματα τότε θα κτυπάμε το κεφάλι μας στον τοίχο που δεν φύγαμε από τη χώρα εγκαίρως.
  3. ERLING, χαρακτηρίζεις τα σχόλια μου κατακριτικά χωρίς όμως να διαφωνείς με την ουσία που υπονοείται. Μάλλον λοιπόν συμφωνείς. Εφόσον όμως θεωρείς ότι έτσι δεν προσφέρω κάτι εποικοδομητικό σου στέλνω την παρακάτω διεύθυνση: http://apps1.eere.energy.gov/buildings/tools_directory/subjects_sub.cfm Σε αυτή τη σελίδα της Αμερικάνικης Διεύθυνσης Ενέργειας περιλαμβάνονται 370 ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ για τη διαχείρηση,τον υπολογισμό κτλ ενέργειας από τα οποία κανείς από τους αρμόδιους του ΤΕΕ που διοργανώνουν τα σεμινάρια δεν αναρωτήθηκε τη χρησιμότητα. Όυτε προφανώς και τα εκπαιδευτικά κέντρα. Όσοι λοιπόν ενδιαφέρονται να σκηνοθετήσουν το επόμενο Terminator ας επιλέξουν ένα από τα εκατοντάδες σεμινάρια 3dmax και άς αφήσουν την Ευρωπαϊκή ένωση να ρίχνει πρόστιμα για ρύπους και υπερκαταναλώσεις σε κατοικίες, βιομηχανίες κτλ. Erling, και να σκεφτείς ότι είμαι ένας από τους επιτυχώντες...........
  4. Συγχαρητηρια σε όλους του μηχανικούς του ΤΕΕ που πλέον μπορούν ελεύθερα να μάθουν το 3dmax και να ασχοληθούν με animation και graphic design και πλεόν θα μπορούν να προσληφθούν από τηλεοπτικά κανάλια, διαφημιστικές εταιρείες, κινηματογραφικούς κολοσσούς κτλ. Γιατί σπουδάσαμε άραγε πολυτεχνείο αφού το ΤΕΕ μας θέλει σχεδιαστές?
  5. Κάντε μια έρευνα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού (Αμερική, Μεγ. Βρετανία κτλ) για το πως γίνεται η ενεργειακή επιθεώρηση και πως πιστοποιούνται η επιθεωρητές και μετά κάνετε κουβέντα. Αφού δεν ξέρετε πως έχετε άποψη. Σκοπός είναι να πληρώσεις ένα σεμινάριο για να σου δώσουν ένα χαρτί για να βγάλεις μερικά λεφτουδάκια παραπάνω ή να ανταγωνιστείς τον εκπαιδευμένο μηχανικό σε μία άλλη χώρα που ξέρει τι κάνει? Επαγγελματίας Ερασιτέχνης ή Ερασιτέχνης Επαγγελματίας?
  6. Σημειώστε πως τα συμβόλαια μεταβιβάσεων για την έκταση Βωβου, στον Ελαιώνα, στο Δημό Αθηναίων τα έχει συντάξει η κα. Πελέκη (βλ. Βατοπέδι) σύζηγος Βουλγαράκη. "Το νόμιμο είναι και ηθικό........."
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.