Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

deligiannis.john

Members
  • Περιεχόμενα

    10
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Μηχ/γος & Αερ/γος Μηχ/κος

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

502 profile views

deligiannis.john's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

-7

Φήμη στην κοινότητα

  1. ψαξε στο ιντερνετ σχολες αδειοδοτημενες απο την ΥΠΑ κατα Part147 για να γινεις μηχανικος χρειαζεσαι πτυχιο κατα EASA Part66 αλλιως δεν πλησιαζεις καν το αεροπλανο
  2. εαν δεν κατεχεις πτυχιο EASA Part66 B1 or B2 δεν θα πλησιασεις αεροπλανο στη ζωη σου παρα μονο σαν επιβατης.Οτι πτυχιο κι αν εχεις απο οποιο πανεπιστημιο. ψαξε ποιες σχολες στην Ελλαδα παρεχουν τετοιες εκπαιδευσεις απλα ρωτα τον Γκουγκλη (google)
  3. και εφοσον απαγορευονται πως θα υπαρξει ενημερωση των ενδιαφερομενων?
  4. αγαπητε Διδωνη οι διαφημισεις απαγορευονται επιλεκτικα? βλεπω πολλες για την ΕΑΒ και την Ολυμπιακη .....
  5. τα ΙΕΚ και το Πολυτεχνειο ΔΕΝ δινουν αδεια ασκησης επαγγελματος για μηχανικους αεροσκαφων.Μονο το ευρωπαικο πτυχιο χχχχχ εξασφαλιζει κατι τετοιο και δινεται απο ιδιωτικες σχολες πιστοποιημενες απο την ΥΠΑ.Οσοι το κατεχουν μπορουν να υπογραφουν αεροπλανα/ελικοπτερα και εχουν ενα πολυ καλο μισθο. δειτε χχχχ Απαγορεύονται οι διαφημίσεις. 4 post όλα κι όλα και τα δύο με σύνδεσμο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis στην επόμενη θα γίνεις μόνιμος σπάμερ.
  6. δειτε και την ***** στο *****ι αξιολογοι εκπαιδευτες και πολυ καλο διδαδκτικο υλικο αδειοδοτημενη απο την EASA/ΥΠΑ ,παρεχει πτυχιο ***** ***** Απαγορεύονται οι διαφημίσεις. 2 post όλα κι όλα και τα δύο με σύνδεσμο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis δειτε XXXX Απαγορεύονται οι διαφημίσεις. 2 post όλα κι όλα και τα δύο με σύνδεσμο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis στην επόμενη θα γίνεις μόνιμος σπάμερ.
  7. δειτε και την ***** στο ***** αξιολογοι εκπαιδευτες και πολυ καλο διδακτικο υλικο Αναγνωρισμενη απο την EASA/ΥΠΑ παρεχει πτυχιο ****** Απαγορεύονται οι διαφημίσεις. 2 post όλα κι όλα και τα δύο με σύνδεσμο Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Didonis
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.