Μετάβαση στο περιεχόμενο

dpap4

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

dpap4's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. εχω μονωσει την πυλωτη μου εδω και 10 μερες περιπου και τα αποτελεσματα ειναι αισθητα τοσο στην θερμοκρασια που εχει το πατωμα τοσο και στον χρονο που καιει ο καυστηρας για να ξανανεβασει την θερμοκρασια. Η μονωση εγινε με fibran 5 cm κολημμενο με κολλα για θερμομονωτικες πλακες , και με πλαστικα στηριγματα σε καθε φυλλο fibran . Απο κατω εβαλα πετροβαμβακα 75kg -5cm και το εκλεισα με γυψοσανιδα .
  2. Ακριβως εχω πλακακια. Ευχαριστω πολυ παντως Παρατήρηση: Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στο κείμενο των δημοσιεύσεων όσο και σ' αυτό των τίτλων. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
  3. Περίμενα να έχω μια διαφορά στην θερμοκρασία στο πάτωμα την οποία δεν είδα και ακολούθως να έχω λιγότερες απώλειες στη θερμοκρασία του διαμερίσματος που βρίσκεται πάνω απο την πυλωτή
  4. Εχω μονώσει μια πυλωτή από το κάτω μέρος της με fibran 5 cm και τα αποτελέσματα δεν είναι αυτά που περίμενα. Εαν συνεχίσω και με τοποθέτηση γυψοσανίδας θα έχω καλύτερα αποτελέσματα ? Παρατήρηση: Οι τίτλοι των θεμάτων πρέπει να είναι με σωστή ορθογραφία και με τόνους. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής του forum. Ευχαριστώ, Χάρης.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.