Μετάβαση στο περιεχόμενο

teddy_pa

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by teddy_pa

  1. ΕΓΧΕΙΡΙΔΙΟ ΧΡΗΣΗΣ Δήλωση σε "Προσωρινή Υπαγωγή" Εφόσον επιβεβαιωθεί ηλεκτρονικά η πληρωμή τους ακριβούς "Τέλους Υπαγωγής στην Ρύθμιση Αυθαιρέτων" η δήλωση αυτόματα καθίσταται έγκυρη και μπορεί να αναβαθμιστεί στην κατάσταση "Προσωρινή Υπαγωγή". Μόνο σε αυτό το στάδιο το αυθαίρετο θεωρείται ενταγμένο στην ρύθμιση μέσα στα χρονικά περιθώρια του Νόμου. Στην συνέχεια επιλέγεται το σχήμα πληρωμής των υπόλοιπων υποχρεώσεων (εφόσον υπάρχουν) και ο πολίτης πρέπει απλά να υλοποιήσει το σχήμα αυτό. Κάθε πληρωμή θα αποτυπώνεται αυτόματα μετά από 24 εργάσιμες ώρες.
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι! Σχετικά με το θέμα των μη άρτιων και μη οικοδομήσιμων γηπέδων εκτός σχεδίου για την συμπλήρωση της αρτιότητας με εισφορά σε χρήμα τι τιμή ζώνης παίρνουμε τελικά; Αυτήν που εισάγουμε στα γενικά χαρακτηριστικά του γηπέδου; Εάν ναι τότε βγαίνει τεράστια σούμα !!!
  3. Σας ευχαριστω ολους! Δυστυχώς οι ασκήσεις εκεί είναι πολύ πολύπλοκες συγκριτικά με το θέμα που αντιμετωπίζω εγώ , δλδ μάθημα Διαχείριση Περιβάλλοντος 1 στην Ξάνθη (ΔΠΘ). Και όμως σας ευχαριστώ για την βοηθεια!
  4. μπορει κανεις να με βοηθησει με υλη για να λυνω ασκησεις με BOD? παρακαλω?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.