Μετάβαση στο περιεχόμενο

Gorilas Gorilakis

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Gorilas Gorilakis

  1. ζ) ανέγερση ή προσθήκη σε οικόπεδα ή γήπεδα εντός προστατευόμενων περιοχών και ζώνης προστασίας, όπως αρχαιολογικοί χώροι, ιστορικοί τόποι, παραδοσιακοί οικισμοί, εθνικά πάρκα και περιβαλλοντικά ευαίσθητες περιοχές. έτσι χύμα που τα γράφουν σου δίνουν τη δυνατότητα σε κάποιες περιπτώσεις να διαλέξεις ανάμεσα σε 2 κατηγορίες. παρόλα αυτά ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει τι γίνεται με τον ελεγκτή δόμησης. αν πρεπει η όχι να κλείσει η άδεια....
  2. Καλησπέρα συνάδερφοι, και καλές γιορτές. Βρίσκομαι στο στάδιο έκδοσης άδειας νομιμοποίησης για υφιστάμενο ξενοδοχείο εντός ορίων παραδοσιακού οικισμού. Κατηγορία άδειας 1. Απο την τοπική ΥΔΟΜ μου λένε οτι απαιτείται μόνο τελικός έλεγχος απο ελεγκτή δόμησης μετά την έκδοση της άδειας. Από τις περιπτώσεις που ορίζει ο νόμος για την πραγματοποίηση μόνο τελικού ελέγχου δεν προκείπτει ότι απαιτείται έλεχος για άδειες νομιμοποίησης. Η αιτιολογία απο την ΥΔΟΜ όπως μου είπαν είναι ότι πρέπει να εκδοθεί πιστοποιητικό ελέγχου κατασκευής (ΠΕΚ) για το οποίο απαιτείται πόρισμα από ελεγκτή δόμησης ώστε να κλείσει η αδεια. Γνωρίζει κάποιος αν ισχύουν τα παραπάνω? ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  3. Αρχικά να σε ευχαριστώ πολύ για την πραγματικά άμεση απαντησή σου, εχω μείνει άφωνος. Ξέχασα να αναφέρω στην ανάρτηση μου ότι ο δρόμος μπροστά από το αγροτεμάχιο είναι Πρωτεύον Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο (επαρχιακή οδός). Αλλάζει κάτι με αυτόν τον χαρακτηρισμό? Εν πάση περιπτώση θα μελετήσω αυτά που αναφέρεις να δω αν μπορέσω να αποφύγω την έγκριση αυτή, και να αντικρούσω τις απαιτήσεις τησ υπηρεσίας. Σε ευχαριστώ πολύ και πάλι.
  4. καλησπέρα σας, είμαι νέος πολιτικός μηχανικός και ο του θαύματος βρήκα πελάτη, ο οποίος θέλει να του εκδόσω άδεια δόμησης για οικία, σε άρτιο αγροτεμάχιο, εντός οριοθετημένου οικισμού στο νομό Ηρακλείου. Από την αρμόδια πολεοδομία μου ζήτησαν έγκριση για είσοδο-έξοδο από την τεχνική υπηρεσία. Θα ήθελα λοιπόν την βοηθεια σας. Απαιτείται τέτοια έγκριση από την στιγμή που το αγροτεμάχιο βρήσκεται εντός οικισμού? Ευχαριστώ πολύ εκ των πρωτέρων.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.