Μετάβαση στο περιεχόμενο

demma

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός

demma's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. αν το λες σωστα οτι προερχεται απο αναδασμό και δεν εννοεις κληρο, και αν το αναδασμικό προέρχεται από ιδιοκτησία και οχι κλήρο,και αν δεν εχεις περιορισμο κατατμησης απο ζοε, κανε κατατμηση σε ενα μη αρτιο με φατσα στην εθνικη, και ενα 4αρι με φατσα στην αγροτικη,αν εχει εκει 25μ.πύλα το μη αρτιο σε καποια θεία για να επιτρεπεται η κατατμηση, και ισως εισαι τυχερος.Αν εχεις τα 25,που μαλλον ανεφερες διαστασεις και τα εχεις.Μάλλον κάτι γινεται στην περιπτωση σου Κάτι λένε για το βουνό και το μωάμεθ. Παρακαλώ όπως αναγράψεις την ειδικότητά σου στο προφίλ σου. Ευχαριστώ, GRTOPO
  2. Λόγος ακυρότητας, που ισχύει στην περίπτωση είναι το όριο κατάτμησης των 1000τμ λόγω ζωνης 500μ.Αν την κατάτμηση την έκανες για να "ξεχωρίσεις" το εντός από το εκτός και παραμείναν στο όνομα σου, τότε την πατησες και εκεί.Δεν επιτρέπεται κατάτμηση αν δεν μεταβληθεί το ιδιοκτησιακό. Όπως και να έχει, για να οικοδομήσεις έπρεπε στο όλο γήπεδο να δείξεις ένα "λογικό" σχήμα 800άρι (καλό είναι σε συνεργασία με τον υπάλληλο της πολεοδομίας), τμήμα του όλου, χωρίς να κάνεις κατάτμηση στο οποίο θα δομήσεις. Αν σε αφορά μόνο η δήλωση 651/77, αφού πρώτα έχεις πάρει έγκριση υλοποίησης ορίων από το Δήμο, γράφεις ότι τμήμα 20τμ εμπίπτει εντός των ορίων οικισμού, και οτι το γήπεδο δύναται να οικοδομηθεί.Μ΄αυτή τη δήλωσει δεν εχεις πρόβλημα ούτε εφορία, ούτε συμβολαιογράφο, ούτε υποθηκοφυλακείο, ούτε πολεοδομία.
  3. α.στους αναδασμούς αναδιανέμεται καλλιεργήσιμη γη. β.στην α ανάρτηση δικαίωμα ένστασης έχουν όλοι οι δικαιούχοι γ.στην β ανάρτηση δικαίωμα ένστασης έχουν μόνο οσοι κάνανε ένσταση στην α ανάρτηση. δ. στο οριστικό διάγραμμα, ουδείς ε. δικαίωμα προσφυγής στο άρθρο 22 και μόνον, έχει δικαίωμα ο οιοσδήποτε, μετά και μόνον μετά την κύρωση του αναδασμού. στ. κατά το άρθρο 22 ορίζεται επιτροπή που εξετάζει το ζήτημα. ζ. απολεσθήσα αρτιότητα θα εξετάσει μόνον στη σπάνια περίπτωση που υπήρξε διαρκές αίτημα του δικαιούχου κατά την α & β ανάρτηση με μορφή ένστασης που δεν δικαιώθηκε. κατά τη γνώμη μου ο ιδιοκτήτης δεν θα βρεί το χαμένο του δίκιο, εκτός και μόνον εαν : α:έχει ταίσει τα προηγούμενα 20-30 χρόνια τους σούπερ "παλιούς" υπαλλήλους της τοπογραφικής με τους γνωστους τρόπους σίτισης (παλιούς για να μην αδικούμε τα νέα παιδιά) β.έχει μπάρμπα στη νομαρχία γ.παίζει τάβλι τις κυριακές με υπουργό του νομού του.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.