Μετάβαση στο περιεχόμενο

Panos_123

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Panos_123

  1. Μαλιστα, απ οτι καταλαβαινω εχει προβλημα το λογισμικο. Δεν εξηγειται αλλιως.. Γιατι κ σ αυτο το αρχειο μου εβγαζε εμενα μηδενικη καταναλωση ΖΝΧ. Δεν εχεις εντοπισει παντως κπ παραλειψη δικια μου?
  2. Για δες και αυτο το αρχειο..λειπουν κ σ αυτο..? και πες μου. ευχαριστω plagiari_6.xml
  3. Το xml το δημιουργησα κ απο το buildingcert και παλι το ιδιο μου βγαζει. Μεση καταναλωση εχω δηλωσει Στελνω το xml
  4. Γεια σας, Ειμαι νεος μηχανικος και αντιμετωπιζω ενα προβλημα σε ενα ΠΕΑ που κανω. Δουλευω στο προγραμμα ΤΕΕ-ΚΕΝΑΚ. Το προβλημα ειναι το εξης: αφου κανω ολη τη διαδικασια και περασω ολα τα στοιχεια μεσα στο προγραμμα στα αποτελεσματα στο τελος (μετα την εκτελεση) μου βγαζει μηδενικη καταναλωση ΖΝΧ και παντα την ιδια γενικη καταναλωση (αρα και κατηγορια). Τι μπορει να φταίει? Αναλυτικα η διαδικασια που ακολουθησα ειναι η εξης: - Δημιουργησα ενα αρχειο απο το TEE KENAK MELETH και εκει περασα τα αρχικα στοιχεια της ιδιοκτησιας. - Επειτα ανοιξα αυτο το αρχειο με το ΤΕΕ ΚΕΝΑΚ - Περασα ολα τα υπολοιπα στοιχεια κανονικα και στο κελυφος και στα συστηματα (σημ. και την καταναλωση ΖΝΧ). - Πατησα save --> εκτελεση και ανοιξα τα αποτελεσματα. Μου κανει ιδιαιτερη εντυπωση γιατι ακομη κι αν αλλαξω κπ παραμετρους βγαζει παντα τον ιδιο αριθμο στην καταναλωση και παντα μηδενικη την καταναλωση ΖΝΧ. Εχει κανεις εικονα τι μπορει να φταιει? Κανω κατι λαθος? Φταιει το προγραμμα..? Δεν ξερω... Αν μπορει κπ και γνωριζω παρακαλω ας βοηθησει Ευχαριστω!! σημ. Επισης οταν κανω προσθηκη αντιγραφου κτιριου και κανω save --> εκτελεση --> αποτελεσματα , δεν μου βγαζει το σεναριο 1...???
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.