Μετάβαση στο περιεχόμενο

MKapagiannis

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

MKapagiannis's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Σε αγροτεμάχιο εκτός σχεδίου έχει κατασκευαστεί περίφραξη με τσιμεντόλιθους το 2000. Στην γωνία της περίφραξης έχουν κατασκευαστεί δύο επιπλέον τοίχοι με τσιμεντόλιθους κάθετα στην μια περίφραξη και παράλληλα με την άλλη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθούν δύο χώροι. Επί των τσιμεντόλιθων της περίφραξης και των εσωτερικών τοιχοποιίων έχουν τοποθετηθεί λαμαρίνες και αντιανέμιοι σύνδεσμοι... 2 προτάσεις... 1) Αναλυτικός για περίφραξη και τοιχοποιία από τσιμεντόλιθους και την λαμαρίνα (ως στέγαστρο με 250€ 2) Κτήρια με υπέρβαση δόμησης, κάλυψης, υπέρβαση Δ με πρόστιμο 12000€... Καμιά γνώμη;
  2. καταρχήν σε ευχαριστώ για την απάντηση θεωρω οτι δεν εχει σημασία η απόσταση και αυτό γιατί μάλλον έχουμε 90μοιρες σκίαση... θεωρητικά πρέπει να πάρω το σημείο Β ως πλευρική σκίαση... ωστόσο υπερκαλύπτεται από την πλευρά του απέναντι κτηρίου... και η λογική λεει ότι μετράω την σκίαση του τοίχου όταν ο ήλιος είναι στην ίδια ευθεία με τον τοίχο που ελέγχω έχω κάνει αρκετά πεα με τις σκιάσεις που αναφέρεις κι εσυ αλλά πιστεύω οτι αυτό είναι το ορθότερο... δεν ξέρω..
  3. https://www.dropbox.com/s/l3wj97ysrad4t9s/Screenshot%202018-03-03%2012.36.31.png?dl=0 Καλημέρα, μετά από διαφωνία με ορισμένους συναδέλφους μου.. μπορεί κάποιος να μου πει την γνώμη του για τις πλευρικές σκιάσεις που πρέπει να πάρω στον συνημμένο τοίχο; Τα ύψη των απέναντι κτηρίων είναι μεγαλύτερα από το δικό μας..
  4. Από τις μεγαλύτερες καφρίλες ever στην ελληνική TV, η τελευταία αλλαγή της #tamta Μπράβο μας χαρίσατε πάλι μαγικές στιγμές.. #XFactorGr

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.