Μετάβαση στο περιεχόμενο

Charis1987

Members
  • Περιεχόμενα

    42
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ηλ/γος Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

506 profile views
  • astrah

  • kotor9

Charis1987's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Reacting Well Rare
  • Helpful Rare
  • First Post Rare
  • Conversation Starter Rare
  • Week One Done

Recent Badges

-7

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έγινε χθες η εγκατάσταση όπως το σχέδιο κ όλα δουλεύουν σωστά. Το geyer έχει κουμπί για χειροκίνητο έλεγχο στην περίπτωση που υπάρχει πρόβλημα στο WiFi. Επίσης η εφαρμογή GEYER SMART είναι εύκολη και κατανοητή. FullSizeRender.MOV
  2. ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια @antloukidis παρακαλώ πολύ μην κράζετε όταν κάποιος ρωτάει κάτι απλό για εσάς. πείτε την γνώμη σας με όμορφο τρόπο. Όταν γίνει η υλοποίηση θα κάνω ένα συμπληρωματικό post για το πως δουλεύει στην πράξη το Geyer wifi.
  3. εδώ έχουμε το τελικό? σουλουπώνετε άλλο?
  4. χειροκίνητο on/off έχει το geyer, στη μέση έχει κουμπί
  5. ευχαριστώ για τις διορθώσεις, αλλά έχω απορία, η μικρή ασφάλεια 2Α να είναι διπολική για να περάσει φάση και ουδέτερος? ή κανε μου ένα πρόχειρο παράδειγμα στο χαρτί κ ανέβασε την φώτο. θα ανεβάσω κ τελικό σουλουπωμένο σχέδιο όταν μου απαντήσεις. Υ.Γ όχι κ να φας (-) γτ ήθελες να βοηθήσεις κ μίλησες όμορφα. haters gonna hate δεν αλλάζει αυτό (όποιος έχει πρόβλημα, να πιει ξύδι)
  6. Δεν θα σου φάω την δουλειά φίλε Βασίλη. Δεν είπα ότι θα το κάνω μόνος μου κ ούτε θέλω να βάλω φωτιά στο σπίτι μου ή να σκοτωθώ. δεν θα σκαλίσω τον πίνακα μόνος μου κ θα το φτιάξει επαγγελματίας ηλεκτρολόγος όταν έρθει η ώρα. μια βοήθεια ζήτησα αλλά εδώ πέσατε να με φάτε. Δεν αντιλέγω σε ότι λες γτ τα λες με όμορφο τρόπο κ συμφωνώ επίσης. δεν θα με πάρει κανεις στο λαιμό του αν μου δώσει τις γνώσεις του στο θέμα κ εννοείτε ότι δεν θα κάνω κάτι μόνος μου διότι γνωρίζω τον κίνδυνο. παρολα αυτά έβαλα ένα σχέδιο στο περίπου, εάν έχετε διάθεση να του ρίξετε μια μάτια. Εάν είμαι τόσο λάθος στο θέμα που άνοιξα να το κλείσουν οι διαχειριστές κ να απευθυνθώ αλλου. Απλά επειδή με είχε βοηθήσει το συγκεκριμένο φόρουμ στο παρελθόν είπα να πάρω πάλι την γνώμη σας. Οι συνεχόμενες δημοσιεύσεις-παραθέσεις δεν επιτρέπονται. Τα μηνύματά σου συγχωνεύτηκαν. Αν προκύπτει η ανάγκη συμπλήρωσης της αρχικής δημοσίευσης, χρησιμοποίησε την επιλογή «επεξεργασία» και αν θέλεις να παραθέσεις τμήματα μηνυμάτων από περισσότερα posts επίλεξε "multiquote" . Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33
  7. Εφόσον δεν έχεις σκοπό να βοηθήσεις γτ να μιλήσεις να το παίξεις έξυπνος; Αν ήταν κ για μένα απλό τώρα δεν θα σου απαντούσα στο κομπλεξικό σχόλιο.
  8. Ωραια άρα ποια θα είναι νεα συνδεσμολογία; εχω γνώση του κινδύνου, απλά ένα σχέδιο να ακολουθήσω χρειάζομαι.
  9. Καλησπέρα σε όλους, Όταν θέλω να ανάψω τον θερμοσίφωνο ανοίγω τον διπλό διακόπτη όπως φαίνεται στην φωτογραφία κ ανάβει κ το φωτάκι δίπλα σαν ένδειξη. Σήμερα πήγα σε επώνυμο μαγαζί με ηλεκτρολογικά, τους έδειξα την παραπάνω φώτο και είπα ότι θέλω να ανοίγω θερμοσίφωνο μέσω wifi. Μου έδωσαν λοιπόν τα παρακάτω δύο προϊόντα: 1) https://www.kafkas.gr/aftomatismos-ktiriou/ylika-kleiston-protokollon/yliko-ragas/rele/geyer-rele-ischyos-ragas-smart-wifi-16a-230vac-1no_302119/ 2) https://www.kafkas.gr/ilektrologiko-yliko/iliko-ragas/cheirismos/rele-ragas/rele-ragas-230v/schneider-electric-2-rele-ischyos-ragas-25a-230vac-2no_159403/ Ποια είναι η σωστή συνδεσμολογία βγάζοντας το παλιό χειροκίνητο κ βάζοντας το wifi? παραθέτω και σχέδιο Ευχαριστώ εκ' των προτέρων
  10. Παιδιά βρήκα οδηγίες στο παρακάτω link αναλυτικά για σωστή δουλειά, δεν ξέρω αν ασχοληθώ με το 3D printing αλλά τουλάχιστον έχει τα πάντα από parts και συνδεσμολογίες που θα χρειαστούν. https://www.thingiverse.com/thing:3081839 :-)
  11. Θα κανω μια βολτα στα μαγαζια της πολης μου να δω τι θα μου πουν και θα ενημερώσω
  12. Ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση. Με λίγο πιο πολύ λεπτομέρεια αν γίνετε με λινκ του μοτερ - τροφοδοτικού κλπ
  13. Καλησπέρα, Σκέφτομαι να πάρω την παρακάτω βάση γραφείου η οποία ρυθμίζεται καθ' ύψος με την μανιβέλα στα αριστερά. Θα ήθελα να βάλω ένα ηλεκτρικό μοτεράκι με το ανάλογο κουμπί πάνω - κάτω στη θέση της μανιβέλας (για ευκολία). Καμία ιδέα τι μοτεράκι θα χρειαστώ κ γενικά πως θα γίνει σωστά η δουλειά δλδ να μην ξεκινάει απότομα κλπ.
  14. To να μην εχει απαντησει κανεις σημαινει οτι δεν βλεπει καποιος καποιο προβλημα ή το αντιθετο?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.