Μετάβαση στο περιεχόμενο

antoniazerva

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

antoniazerva's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Έκανα αίτηση μου άλλαξαν τον αριθμό των δόσεων και μου εμφανίζει απλήρωτη την πρώτη δόση!!!!! Τι να κάνω?????????Με ποιο δοσολόγιο να πληρώσει ο πελάτης τη δεύτερη δόση?? ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!! Αντωνια , καλώς ήλθες.Σε παρακαλώ συμπλήρωσε την ειδικότητα στο προφίλ σου.Eυχαριστώ, Manolis gon
  2. Συνάδελφοι τέτοιο αλαλουμ με τις δόσεις μόνο σε αυτό το "μη" κράτος μπορεί να συμβαίνει. Εγω με πελάτη την έπαθα άσχημα και δεν ξέρω τι να κάνω τώρα. Κανεις από το ΤΕΕ δεν με ενημερώνει παρά τα αλλεπάλληλα email που στέλνω. Λοιπόν ο πελάτης περίμενε 48 δόσεις όπως ανακοίνωσε ο υπουργός. Οι δόσεις βγήκαν βέβαια από το σύστημα 34. Περίμενα ότι θα γίνει κάποια αυτόματη αλλαγή εντός του Μαρτίου. Τίποτα. Κάποια στιγμή μου απαντάν από το ΤΕΕ ότι πρέπι να στείλω αίτηση. Στέλνω αίτηση ηλεκτρονικά στις 13 Μαρτίου. Η πρώτη δόση έπρεπε να πληρωθεί στις 22 / 3/12. Στις 22 πληρώνει όλο γκρίνια ο πελάτης την πρώτη δόση, από τις 34 φυσικά, αυτό το δοσολόγιο είχα, και ω του θαύματος στις 23 Μαρτίου το ΤΕΕ μου αλλάζει τις δόσεις σε 46!!!!! Αποτέλεσμα η πρώτη δόση να φαίνεται απλήρωτη. Ρωτάω ξαναρωτάω απάντηση δεν παίρνω. Τώρα ήρθε η ώρα , 22/4, να πληρώσει τη δεύτερη δόση και εγώ παρακαλώ το ΤΕΕ να ξαναγυρίσει ρο δοσολόγιο στις 34 δόσεις. ΕΛΕΟΣ!!!!!!!!!!!!!!
  3. Θέλω να ζητήσω παράταση στην ισχύ μιας οικοδομικής άδειας για δεύτερη φορά, δηλαδή από την αρχική έκδοση έχει παρέλθει οκταετία χωρίς να εκτελεσθεί καμμία οικοδομική εργασία. Ξέρω ότι γνωμοδοτεί το ΣΧΟΠ. Δεν βρίσκω όμως κάτι σχετικά σε νομοθεσί ή εγκύκλιο.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.