Μετάβαση στο περιεχόμενο

cookos

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by cookos

  1. Δεν θέλει. Πρότεινα να το περάσω με ΥΔ και το πάνω για να μπορεί μελλοντικά να το φτιάξει και το πάνω, αλλά ήταν κάθετος ότι δε θέλει να ασχοληθεί άλλο με το ακίνητο, θέλει απλά να το τακτοποιήσει για να μην έχει αυθαίρετο. Τί να πω, επιλογές..
  2. Καλησπέρα. Παραθέτω την παρακάτω φωτογραφία, η ερώτηση μου αφορά το πάνω μέρος το οποίο σημειωτέον είναι άβατο, δεν υπάρχει κάποιο εσωτερικό κλιμακοστάσιο ή κάποια εξωτερική σκάλα. Μπορεί να θεωρηθεί ως υπόστεγο και να υπολογιστεί βάσει αναλυτικού; Είναι κλειστό από τρεις όψεις με ανοίγματα και στις τρεις, στεγάζεται με πλάκα μπετόν.
  3. Σας ευχαριστώ θερμά για τη βοήθεια. Nα υποθέσω πως στο πεδίο αριθμός αδείας" βάζω "Προ 1955"και σαν αρχείο άδειας το συμβόλαιο και το Ε9; Στο αρχείο που ζητάει Τοπογραφικό διάγραμμα άδειας τί θα ανεβάσω;Γιατί δεν υπάρχει προφανώς κάτι τέτοιο.
  4. Σε μία κατοικία προ 1955 (δήλωση Ε9, συμβόλαιο που την αναφέρει ως "τρία δωμάτια" 60τμ) προστέθηκαν μεταγενέστερα τμήματα ισόγειας κατοικίας λειτουργικά συνδεδεμένα με την προ 1955 και δώμα. Στη δήλωση βάζουμε πως υπάρχει άδεια και κάνουμε τα υπόλοιπα φύλλα καταγραφής για τακτοποίηση των υπόλοιπων αυθαιρεσιών;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.