Μετάβαση στο περιεχόμενο

crazystam

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

crazystam's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. ρε παιδια μια ερωτηση σχετικη: αν πας για εναρξη στην εφορια για διδασκαλια προσωπικων προγραμματων εκγυμνασης, θα σου ζητησουν λογικα διευθυνση ασκησης δραστηριοτητας. για το ακινητο που θα δηλωσεις θα ζητηθει στη συνεχεια κ στατικη επαρκεια κ λοιπα ή ζητανε μονο σε περιπτωση γυμναστηριου?
  2. μια διευκρινιση. 3 χρονια με τα την εγγραφη στο τεε, ή απλα 3 χρονια να συμπληρωθουν μετα την αποκτηση του πτυχιου, εστω κ χωρις εγγραφη στο τεε?
  3. ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Για να κανω πιο συγκεκριμενη την απορια μου. Αν εχουν ολοκληρωθει τα 5 χρονια, αλλα με μηδενικη εμπειρια , δεν μπορει να γινει εγγραφη στα μητρωα ΜΕΚ-ΜΕΕΠ? Σε αυτην την περιπτωση δεν μπορεις να αναλαβεις καποιο εργο? εστω κ με πολυ μικρο προυπολογισμο? δηλαδη η λυση ειναι να σε προσλαβει μια εταιρεια, να σου γραψει μια εμπειρια , εστω κ μικρη κ μετα να αναλαβεις μονος σου ?
  4. καπου παραπανω αναφερθηκε πως για εκδοση εργοληπτικου πτυχιου αρκουν 3 χρονια απο την αποκτηση του πτυχιου ΤΕΙ. οταν λεμε 3 χρονια εννοουμε 3 χρονια ενσημα μηχανικου (ΤΣΜΕΔΕ) ή απλα να περασουν 3 χρονια εστω κ χωρις εναρξη του επαγγελματος?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.