Μετάβαση στο περιεχόμενο

KYRGI

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης

KYRGI's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Ναι ακριβως όπως τα λες ειναι. Γινεται εκκαθάριση με βάσει το πιο πρόσφατο ετος. Η ισχυ του ΕΦΚΑ ειναι το 2017. Οποτε οι πραγματικες εισφορες του 2017 υπολογισμενες με τα πραγματικά εισοδηματα τοτ 2017 θα φανουν στις δηλώσεις μας τον ιουνιο του 2018. Απο 1/1/2018 υπολιγιζεται ΕΦΚΑ και στις αποδειξεις επαγγ δαπανης.
  2. με την υποβολή δηλώσεων τον Ιούνιο,θα ξαναγίνει συμψηφισμός για τα πραγματικά επιέλους εισοδήματα του 2017? Μήπως τελικά το καθυστερούν για να γίνει μια καλή? Γιατί τώρα πλέον τι νόημα έχει?
  3. Αγαπητοί όλοι, θα ήθελα την βοήθεια σας σε θέμα που μας ταλανιζει καιρό. Έκτισαν οι γονείς σε οικόπεδο 2 στρεμμάτων α) 120 διωροφο (το 1985) και με επέκταση άδειας πριν 5 χρόνια δύο ακόμα οικίες β)40 τμ + 40 υπόγειο αποθήκη έκαστη. Σύνολο 200 κατοικίες + 80 αποθήκες Στα 2 στρέμματα υπάρχει και άλλη αποθήκη (όχι υπόγεια) προ του 1920 (ίσως και προ του 1890) που τακτοποιήθηκε ως αποθήκη για να μην υπερβούμε το συντελεστή δόμησης. Η αποθήκη του 1920 ακουμπάει σε όλη την πρόσοψη στο δρόμο και θα δοθεί μαζί με κάποια οικία των 40+40. Όλα είναι εξ αδιαιρέτου σε τρια αδέρφα. πως γίνεται να μοιραστεί σε κάθετες/οριζόντιες ιδιοκτησιες, χωρίς απώλεια των δικαιωμάτων που απορρέουν από το 1/3 του εξ αδιαιρέτου του καθενός? πχ δικαίωμα στη πρόσοψη/δρόμο, συντελεστή δόμησης (καποιος θα πάρει τα 120 και οι άλλοι από 40), άλλες μελλοντικές χρήσεις κλπ. πως θα δοθεί αποκλειστική χρήση σε περιβάλλοντα χώρο και στην πρόσοψη? πως θα πάρει κάποιος τα 120τμ (αυξημένος συντελεστής δόμησης) και να ειναι εξασφαλισμένος στο μέλλον? γίνεται αυτό? ευχαριστώ, Κώστας
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.