Μετάβαση στο περιεχόμενο

ArtePa07

Members
  • Περιεχόμενα

    2
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

321 profile views

ArtePa07's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Kαλημέρα, Πρώτη φορά που χρησιμοποιώ gcad. Θέλω να σχεδιάσω κεκλιμένους τοίχους. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Μπορώ να επιλέξω τους υφιστάμενους τοίχους και να τους δώσω κλίση;.Αν όχι πως γίνεται; Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
  2. Καλημέρα σας, Βρίσκομαι σε διαδικασία μεταφοράς δήλωσης από τον 4178 στον 4495 για μια βιομηχανική εγκατάσταση (γεωργικές,κτηνοτροφικές [...]μεταποίησης προϊόντων). Οι εν λόγω εγκαταστάσεις είναι εκτός σχεδίου έχουν υπέρβαση δόμησης (οικ.άδειας) αλλά δεν υπερβαίνουν τα επιτρεπόμενα πολεοδομικά μεγέθη της περιοχής (δόμηση,κάλυψη ύψος). Το πρόστιμο κατά τον υπολογισμό(με τον 4495) εμφανίζεται διπλάσιο απ ό,τι με τον 4178. Έχω ελέγξει τυχόν τυπογραφικά λάθη στα τετραγωνικά της υπέρβασης,έχω δομικάσει να κάνω είτε ένα είτε πολλά φύλλα καταγραφής,έχω ελέγξει τις ''λοιπές παραβάσεις'' και δεν μπορώ να βρώ κάποιον λόγο για μια τόσο μεγάλη αύξηση.Να σημειώσω πως τα μεγέθη της υπέρβασης αυξάνονται ελάχιστα( περίπου 20 τ.μ.). Αυτό που μου περνά από το μυαλό είναι: -Μήπως θα έπρεπε με κάποιο τρόπο να περάσω τις εξοφλημένες δόσεις (του 4178);Αλλά ο νόμος αναφέρει πως γίνεται αυτόματα. -Μήπως έχει περάσει η προθεσμία υπολογισμού του προστίμου; (αν και υπάλληλος του ΤΕΕ μου είπε πως η προθεσμία υποβολής της επόμενης δόσης του προστίμου είναι η τελευταία μέρα του επόμενου μήνα από την ημέρα μεταφοράς της δήλωσης από τον 4178 στον 4495). Είμαι νέα μηχανικός και έχω δυσκολευτεί ιδιαιτέρως με την συγκεκριμένη υπαγωγή οπότε οποιαδήποτε βοήθεια θα ήταν πολύτιμη. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων. Πριν αναρτήσετε οποιοδήποτε μήνυμά σας, χρησιμοποιείστε την "Αναζήτηση" για την ύπαρξη τυχόν όμοιων θεμάτων. Το μήνυμά σας μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής Ευχαριστώ, danaikaterina
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.