Μετάβαση στο περιεχόμενο

NikVril

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Ιδιώτης-Μη μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Ιδιώτης
  1. Καλησπέρα σας Στην κατοικια που κατέχω (ψιλή κυριότητα) έχει 2 αριθμούς ατακ (από τον πατέρα και τη μητέρα μου =επικαρπωτές), ποιον θα καταχωρήσω στην αρχή της αίτησης;
  2. Καλησπέρα σας, Θα ήθελα μια γνώμη για το εξής θέμα: - Η κατοικία που επιθυμώ να εντάξω στο πρόγραμμα ανήκει: 1. στον πατέρα μου (επικαρπωτής) και 2. σε μένα (ψιλή κυριότητα). - Η κατοικία στο Ε1 χρησιμοποιείται από τον πατέρα μου ως κύρια κατοικία και εγώ φαίνομαι φιλοξενούμενος του πατέρα μου. - Το πρόγραμμα εξοικονόμησης θα το διεκδικήσω εγώ (ψιλή κυριότητα). Η ερώτηση είναι τι θα δηλώσω στο εξής σημείο της φόρμας; Το ακίνητο χρησιμοποείται ως κύρια κατοικία από τον: - αιτούντα - από τρίτο (ενοικιαστή) - από συγκύριο (πλήρη κύριο/επικαρπωτή) - από τρίτο (με δωρεάν παραχώρηση) Διαβάντοντας την προκήρυξη δεν αναφέρει ρητά από ποιον να χρησιμοποείται.
  3. Απλά απαράδεκτο, μετά από τόσες αναβολές να μην λειτουργεί το σύστημα όταν έχουν δαπανηθεί μεγάλα ποσά για τη συντήρηση του.
  4. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω σχετικά με το πρόγραμμα εξοικονόμηση κατ οίκον ΙΙ. Στο διαμέρισμα που επιθυμώ να εντάξω στο πρόγραμμα κατέχω τη ψιλή κυριότητα και ο πατέρας μου την επικαρπία. Ο λογιστής μου την έχει βάλει ως κύρια κατοικία στο Ε1, αλλά ως φιλοξενούμενος του πατέρα μου. Η ερώτηση είναι αν μπορώ να διεκδικήσω το πρόγραμμα στο όνομα μου. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.