Μετάβαση στο περιεχόμενο

Emm_Mar

Members
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Emm_Mar

  1. Καλησπέρα σε όλους, Μια ερώτηση, Μπορείς να ανεβάσεις το Διαγραμμα κάλυψης σε xref τα σχεδια του σε ενα zip στο σύστημα του eadeies? Ή μόνο ώς ενα αρχειο dwg me όλα τα σχέδια στη θέση τους? Ευχαριστώ.
  2. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Ήθελα να ρωτήσω επίσης σχετικά με τον συνολικό όγκο βάζουμε το συνολικό όγκο του κτιρίου (υπέργειο και υπόγειο) ή μόνο τον υπέργειο που κάνουμε τον έλεγχο για το μέγιστο επιτρεπόμενο όγκο; Ρωτάω γιατί καθώς το εγχειρίδιο του τεε αναφέρει υπέργειο και υπόγειο η εμπειρία μου μέχρι τώρα με συνεργάτες είναι ότι όλοι βάζουν μόνο το μέγεθος που συμπεριλαμβάνεται στον έλεγχο του επιτρεπόμενου όγκου. Ευχαριστώ πολύ.
  3. Καλησπέρα, ήθελα να ρωτήσω εάν στη συμπλήρωση του πίνακα στο e-adeies στην καρτέλα Δόμηση/Χρήσεις/Θέσεις Στάθμευσης στη κατηγορία Εμβ. χώρων εκτός Σ.Δ. Υπόγειο προσθέτουμε και τους υπόγειους χώρους Η/Μ της πισίνας. Ευχαριστώ πολύ
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.