Μετάβαση στο περιεχόμενο

Petros Duth

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

433 profile views

Petros Duth's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

-1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σε όλους τους συναδέλφους. Κατόπιν δημοσίευσης του ΦΕΚ 1643 Τεύχος Β τον περασμένο Απρίλιο και συγκεκριμένα του Άρθρου 2 Προϋποθέσεις για μη απαίτηση μελέτης στατικής επάρκειας παρ. ια) το σύνολο των αυθαιρέτων κατασκευών ανά δι- ηρημένη ιδιοκτησία ή ανεξάρτητο κτίριο δεν επιφέρει αύξηση των κατακόρυφων φορτίων άνω του 20% για κατηγορία σπουδαιότητας Σ2 σύμφωνα με τον Ελληνικό Αντισεισμικό Κανονισμό (ΕΑΚ). Στην περίπωση 2 ώροφης οικοδομής όπυ έγινε προσθήκη ορόφου (άρα σύνολο 3 όροφοι) εάν γίνει υπολογισμός του ιδίου βάρους της κατασκευής ( μόνιμα, κινητά ) και του αυθαίρετου ορόφου και συγκριθεί το σύνολο των κατακόρυφων φορτίων πριν και μετά την αυθαιρεσία αρκεί αυτού του είδους ο υπολογισμός ή θα χρειαστεί κάποιο πρόγραμμα. Όταν λέω απλός εννοώ στο χέρη υπολογισμός του ιδιου βάρους όλων των δομικών στοιχείων(πλάκες δοκοι, υποστυλώματα, τοιχεία κλπ)
  2. Καλημέρα και χρόνια πολλά συνάδελφοι.Έχω την εξής απορία: αυθαίρετο στέγαστρο που εμπίπτει στον αναλυτικό προυπολογισμό με βάση το παράρτημα Β έχει ξύλινη στέγη η οποία επικαλύπτεται με λαμαρίνα. Στον αντίστοιχο πίνακα στου παραρτήματος Β δεν αναφέρεται το παραπάνω είδος εργασίας. Έχει π.χ. ξύλινη στέγη αυτοφερόμενη με κεραμίδια ή σιδερένια στέγη με λαμαρίνα. Σε αυτή την περίπτωση πως θα βγάλω μια τιμή μονάδος ανα τετραγωνικό για ξυλινη στέγη με λαμαρίνα?
  3. Καλημέρα και χρόνια πολλά συνάδελφοι.Έχω την εξής απορία: αυθαίρετο στέγαστρο που εμπίπτει στον αναλυτικό προυπολογισμό με βάση το παράρτημα Β εχει ξύλινη στέγη η οποία επικαλύπτεται με λαμαρίνα. Στον αντίστοιχο πίνακα στου παραρτήματος Β δεν αναφέρεται το παραπάνω είδος εργασίας. Έχει π.χ. ξύλινη στέγη αυτοφερόμενη με κεραμίδια ή σιδερένια στέγη με λαμαρίνα. Σε αυτή την περίπτωση πως θα βγάλω μια τιμή μονάδος ανα τετραγωνικό για ξυλινη στέγη με λαμαρίνα?
  4. Καλημέρα συνάδελφοι και χρόνια πολλά. Επισυνάπτω φωτογραφία αυθαίρετου στεγάστρου κλειστού από 3 πλευρές. Κατά ΝΟΚ δεν θεωρείται στέγαστρο (άρθρο 2). Μπορώ να το υπολογίσω με παράρτημα Β (αναλυτικός προυπολογισμός) ή με παράρτημα Α και τετραγωνικά?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.