Μετάβαση στο περιεχόμενο

Grammatikas

Members
 • Περιεχόμενα

  6
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά Grammatikas

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Ιδιώτης-Μη μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Ιδιώτης

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Grammatikas

  PLC software developer

  Υπολειπόμενος Χρόνος: 1 μήνας and 28 days

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

  Όμορφη θέση σε «οικογενειακή» επιχείρηση, με άμεση επικοινωνία χωρίς managers! Το πιο βασικό και ενδιαφέρον: νέες τεχνολογίες (vision systems, modular network of PLC’s, magnetic rail transportation, robot arm etc.) και πολύ καλές προοπτικές εξέλιξης! PLC software developer Τα βασικά προσόντα που ζητάνε: Ανώτερη εκπαίδευση ( BSc ) σε Information Technology, Computer Engineering ή Electrical Engineering. Τουλάχιστον 3 χρόνια εμπειρία με προγραμματισμό PLC. Καλή γνώση και εμπειρία με: object oriented structured text, Visual Studio και TFS ή SVN. Γνώση ή εμπειρία με .NET frameworks θεωρείται μεγάλο προτέρημα! Πολύ καλή γνώση αγγλικών (προφορικά και γραπτά). Προσφέρεται: Πολύ καλός μισθός (> € 50 χλδ ετησίως). Το 30% του μισθού αφορολόγητο! Καθαρές αποδοχές > € 3 χλδ το μήνα! Μόνιμη δουλειά ( συμβόλαιο αορίστου χρόνου ). Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον. Πλήρης βοήθεια προσαρμογής στην Ολλανδία (εφορία, ασφάλειες, διαδικαστικά, σχολεία, γιατροί κτλ.) και βοήθεια για εύρεση κατοικίας!

  50.000,00€

 2. Grammatikas

  Support Engineer Laser Systems

  Υπολειπόμενος Χρόνος: 1 μήνας and 9 days

  • ΖΗΤΗΣΗ
  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

  Μεγάλη εταιρία (παγκοσμίως) με συμβολή στην καινοτομία και στις νέες ιδέες, καθώς και με πολλά βραβεία στο ενεργητικό της, ζητά “Support Engineers Laser Systems”. Παρέχονται εκτός από καλές αποδοχές και μαθήματα μετεκπαίδευσης. Για αυτούς που θέλουν να εξελιχθούν. Και ως άνθρωποι και ως μηχανικοί… Με υπευθυνότητα, αναλύεις και λύνεις τα προβλήματα που παρουσιάζονται και συμμετέχεις στη συντήρηση και στην αναβάθμιση των συστημάτων των πελατών. Τι ζητάνε: Bachelor σε mechatronics, electrical engineering, electronics ή ανάλογη σχολή. Καλή γνώση αγγλικών. Να έχεις ομαδικό πνεύμα. Προθυμία να εργαστείτε σε βάρδιες (clean room!) Η γνώση οπτικών συστημάτων ή και calibration είναι μεγάλο προτέρημα! Μισθός: Περισσότερο από ικανοποιητικός. Καθώς υπάρχει η επιλογή βάρδιας και ημερών ποικίλει ο μισθός. Επίσης, παρέχεται ιδιωτική ασφάλεια από την εταιρία.

  35.000,00€

 3. THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • ΖΗΤΗΣΗ
  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

  Θέσεις εργασίας για τεχνικούς (αποφοίτους τεχνικού λυκείου ή παρεμφερή) · Είστε ο ενθουσιώδης τεχνικός συντήρησης που μπορεί να αναλάβει την επίλυση προβλημάτων και του αρέσει να εργάζεται σε διάφορες εγκαταστάσεις, μηχανές και διαδικασίες παραγωγής; · Μιλάτε αγγλικά σε καλό επίπεδο; · Θα σας ενδιέφερε μια καριέρα στο εξωτερικό (και συγκεκριμένα στην Ολλανδία); Τότε σας προσκαλούμε να δηλώσετε ενδιαφέρον στέλνοντας ένα μήνυμα με το βιογραφικό σας στο info@en-ergo.nl Προσφέρεται: Καλός μισθός (> € 30 χλδ ετησίως). Καθαρές αποδοχές > € 2 χλδ το μήνα! Μόνιμη δουλειά ( συμβόλαιο αορίστου χρόνου ). Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον. Πλήρης βοήθεια προσαρμογής στην Ολλανδία (εφορία, ασφάλειες, διαδικαστικά, σχολεία, γιατροί κτλ.) και βοήθεια για εύρεση κατοικίας! ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ Ως τεχνικός συντήρησης επιλύετε (ανεξάρτητα) όλες τις τεχνικές δυσλειτουργίες που συμβαίνουν στις γραμμές παραγωγής και πραγματοποιείτε συντήρηση σε αυτές τις γραμμές παραγωγής. Θα ασχοληθείτε με όλες τις πτυχές της τεχνολογίας, συμπεριλαμβανομένης της ψύξης, της πνευματικής, της υδραυλικής, της μηχανικής και της ηλεκτροτεχνίας. Τα έργα και ο τύπος των μηχανών ποικίλλουν από μικρές σε μεγάλες, πολύπλοκες εγκαταστάσεις, επομένως δεν υπάρχουν δύο ημέρες οι ίδιες. Η δουλειά σας θα περιλαμβάνει επίσης βασικές εργασίες συγκόλλησης και κατεργασίας, καθώς και την έκδοση οδηγιών στους χειριστές μηχανών και εγκαταστάσεων. ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΠΡΟΦΙΛ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ Ως τεχνικός συντήρησης έχετε τουλάχιστον τις ακόλουθες γνώσεις και δεξιότητες: - απόφοιτος τεχνικού λυκείου ή ανάλογο (στην ηλεκτροτεχνική, μηχανική ή μηχανολογία). - Σχετική εργασιακή εμπειρία τουλάχιστον 3 ετών (βιομηχανία παραγωγής ή / και μεταποίησης) - Γνώση των κανονισμών ασφαλείας καθώς και των τεχνικών προτύπων και οδηγιών - Γνώση της υδραυλικής, της πνευματικής, της τεχνολογίας ελέγχου, του τεχνικού αυτοματισμού και των PLC. - Η εμπειρία συγκόλλησης είναι πλεονέκτημα!

  30.000,00€

 4. Grammatikas

  Μηχανικός συντήρησης

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

  Από μεγάλη εταιρία στην Ολλανδία ζητούνται άτομα για θέση «Μηχανικού συντήρησης» με πολλές δυνατότητες εξέλιξης. http://www.en-ergo.nl/el/vacatures/ http://bit.ly/2KDxAMi Ως μηχανικός συντήρησης έχετε: – Τελειώσει σχολή ηλεκτρονικών, ηλεκτρολόγων, μηχανολογίας ή μηχατρονικής. – Μερικά χρόνια εμπειρία στη συντήρηση ηλεκτρομηχανολογικών εγκαταστάσεων. – Γνώση και εμπειρία με ηλεκτρομηχανολογικά διαγράμματα, συστήματα ελέγχου και λειτουργικά συστήματα (PLC, CAN-bus κτλ.). – Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας ( γνώση και άλλων ξένων γλωσσών εκτιμάται!) Προσφέρεται: Καλός μισθός. Μόνιμη δουλειά ( συμβόλαιο αορίστου χρόνου ). Πλήρης βοήθεια προσαρμογής στην Ολλανδία (εφορία, ασφάλειες, διαδικαστικά, σχολεία, γιατροί κτλ.) και βοήθεια για εύρεση κατοικίας! Και… Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον: – Επένδυση στους εργαζόμενους. Coaching αλλά και μαθήματα κατάρτισης για συνεχή εξέλιξη. – Πολιτική ενάντια στις υπερωρίες! Για να προστατέψουν τους εργαζόμενους αλλά και την εταιρία. (φυσικά αν κάποια στιγμή χρειαστεί πληρώνονται ή έχεις έχτρα άδεια…) Οπότε… Αν νομίζεις ότι ήρθε η στιγμή για ένα επόμενο βήμα στην εξέλιξη σου: Ολλανδία. Η χώρα είναι εύκολη, ήσυχη, προσβάσιμη και «επίπεδη». Το τελευταίο κυριολεκτικά και μεταφορικά! Εκτός από βουνά δεν υπάρχει και ιεραρχία στις κοινωνικές και επαγγελματικές τους σχέσεις!

  Free

 5. Grammatikas

  PLC/SCADA engineer

  THIS ADVERT HAS EXPIRED!

  • ΠΩΛΗΣΗ
  • ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ

  Θέση για PLC/SCADA engineer με αρκετή εμπειρία και καλές προοπτικές εξέλιξης ( Industry 4.0 )! Αν νομίζεις ότι ήρθε η στιγμή για ένα επόμενο βήμα στην εξέλιξη σου, τότε θα σου πρότεινα ανεπιφύλακτα την Ολλανδία. Για εργασία και εξέλιξη είναι ένας πολύ καλός προορισμός. Σχεδόν δελεαστικός! Η χώρα είναι εύκολη, ήσυχη, προσβάσιμη και «επίπεδη». Το τελευταίο κυριολεκτικά και μεταφορικά! Εκτός από βουνά δεν υπάρχει και ιεραρχία στις κοινωνικές και επαγγελματικές τους σχέσεις! http://www.en-ergo.nl/el/vacatures/ Τα βασικά προσόντα που ζητάνε: · Τουλάχιστον Ανώτερη εκπαίδευση (BSc) στον Βιομηχανικό Αυτοματισμό, ή την Τεχνολογία Ελέγχου ή BSC ως Electrical Engineer. · Τουλάχιστον 3 με 5 χρόνια εργασιακή εμπειρία. · Γνώση και εμπειρία με PLC (S7/ PCS7 / TIA Portal ή CLX), ΗΜΙ / SCADA και Profibus / Profinet. · Η γνώση και/ή εμπειρία με Servo systems, Sensor technology και standardization θεωρούνται μεγάλο προτέρημα! · Πολύ καλή γνώση αγγλικών (προφορικά και γραπτά). Προσφέρεται: Πολύ καλός μισθός (> € 45 χλδ ετησίως). Το 30% του μισθού αφορολόγητο! Καθαρές αποδοχές € 3 χλδ το μήνα! Μόνιμη δουλειά (συμβόλαιο αορίστου χρόνου). Πολύ καλό εργασιακό περιβάλλον. Πλήρης βοήθεια προσαρμογής στην Ολλανδία (εφορία, ασφάλειες, διαδικαστικά, σχολεία, γιατροί κτλ.) και βοήθεια για εύρεση κατοικίας!

  Free

×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.