Μετάβαση στο περιεχόμενο

panagois

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός

panagois's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. @spafentΓια νομιμοποίηση δε μπορώ να πάω γιατί η παράβαση Δ παραμένει , εκτός και αν παραχωρήσει το δημιουργηθέν 'τρίγωνο στον γείτονα'. Μετά βέβαια δημιουργούνται άλλα θέματα όπως μείωση δόμησης καθώς θα έχω μικρότερο οικόπεδο , συν το γεγονος ότι δεν θέλει να το παραχωρήσει @Pavlos33 : επισυνάπτω τμήμα τοπογραφικού , η τεθλασμένη γραμμή είναι βάσει άδειας , η ευθεία όπως έχει κατασκευαστεί
  2. Καλησπέρα συνάδελφοι Πως αντιμετωπίζεται η περίπτωση λιγότερης δόμησης σε σχέση με την άδεια με παράλληλη παράβαση Δ? Ξενοδοχείο σε οικόπεδο εντός οικισμού , ενώ στην άδεια είναι χτσμένο σε επαφή με το όμορο οικόπεδο, στην πραγματικότητα σε ένα μόνο σημείο (10μ.) έχει χτιστεί πιο μέσα. Πιο συγκεκριμένα η όμορη ευθεία γραμμή που συνδεέι τα δύο οικόπεδα (100μ.) στα τελευταία 10 μέτρα κάνει σπάσιμο και γίνεται τεθλασμένη (αμβλεία γωνία / μεγαλώνει το οικόπεδο) . Το ξενοδοχείο κατασκευάστηκε καθ όλο το μήκος του σε επαφή με την όμορη γραμμή πλην του σημείου όπου αυτή γίνεται τεθλασμένη (βάσει οικ. άδειας έπρεπε να είναι σε επαφή και με την τεθλασμένη) με αποτέλεσμα να δημιουργείται ένα αδόμητο 'τρίγωνο". 1. έχω παράβαση Δ? 2.έχω κάποια άλλη παράβαση? 3.Τι γίνεται αν στο δημιουργηθεν τρίγωνο έχει οικοδομήσει ο γείτονας? Η απάντηση που έλαβα από το ΤΕΕ είναι ότι είναι παράβαση Δ , και επειδή μάλιστα το σύστημα δε δεχεται σκέτη την παράβαση πρέπει αναγκαστικά να βάλω και υπέρβαση δόμησης και κάλυψης Ποια είναι η γνώμη σας ?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.