Μετάβαση στο περιεχόμενο

geog

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

geog's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Αν και έχουν περάσει πολλά χρόνια από τη δημοσίευση δες σχετικό άρθρο μου. 

  2. Η ΔΕΗ από ότι γνωρίζω, μετράει βαρέα μέταλλα (1φορά/6μηνο) στις αέριες εκπομπές. Ίσως μετράει τη συγκέντρωση των βαρέων μετάλλων και στην τέφρα πυθμένα (slag). Τέτοια στοιχεία νομίζω μπορούν να ζητηθούν με μια επιστολή προς την ίδια την ΔΕΗ.
  3. Τελικά δεν μας είπες τι είδους λάσπη ξηραίνεις (%Dry Solids, από που προέρχεται, κ.λπ.) και για ποιόν λόγο? Δεν έχει σημασία το ''ντουμάνι'' όπως λες παραπάνω αλλά η συγκέντρωση και το είδος των ενώσεων που περιέχει.
  4. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Τι γίνεται με την θεώρηση του βιβλιαρίου του ΤΣΜΕΔΕ? Τυχαία κατάλαβα ότι δεν μου έχει έρθει το αυτοκόλλητο της θεώρησης για το 2009 παρόλο που πληρώνω πάντα τις εισφορές χωρίς καθυστέρηση. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν άλλο? Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Όποιος γνωρίζει κάτι ας βοηθήσει...
  5. Σχεδόν όλα τα στοιχεία που χρειάζεσαι βρίσκονται στην ιστοσελίδα του υπουργείου μεταφορώ: http://www.yme.gr/?tid=798&aid=0 Πάντως πρέπει να πάρεις πιστοποίηση για τη σχολή οδηγών έχοντας τουλάχιστον έναν σύμβουλο ADR (μπορείς να γίνεις και συ) για να διδάσκει τους υποψήφιους οδηγούς.
  6. Μήπως έχει κανένας στοιχεία για την καύση ή αποτέφρωση ή αεριοποίηση αποβλήτων (από βιολογικούς καθαρισμούς). Μήπως ξέρει κανένας αν πραγματοποιούνται σεμινάρια ή υπάρχουν κάποια συγγράματα για το θέμα. Ευχαριστώ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.