Μετάβαση στο περιεχόμενο

dimakon

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by dimakon

  1. Ναι και εγώ θεωρώ ότι θα έπρεπε το τοπογραφικό του ΦΕΚ να έχει και οικοδομική πίσω από την ρυμοτομική. Από εκεί ξεκινάν όλες οι αμφισβητήσεις. ΄Δυστυχώς δεν υπάρχει οικοδομική σε αυτή τη πλευρά στο τοπογραφικό του ΦΕΚ. Στην πολεοδομία μου λένε ότι ο ΝΟΚ δεν το διευκρινίζει και θα πρέπει να πάμε με ΓΟΚ κατά τον οποίο θα πρέπει να αφήσουμε Δ. Δεν μου είπαν όμως που το στηρίζουν νομικά. Στην επόμενη επίσκεψη μου θα το διευκρινίσω και θα επανέλθω.
  2. Συμφωνώ μαζί σου, θα ήταν περισότερο ξεκάθαρο βέβαια στη δική μου περίπτωση εάν στους ορισμούς του πίσω ορίου και των πλάγιων ορίων δεν υπήρχε ο διαχωρισμός του μεσαίου οικοπέδου. Διότι εγώ δεν είμαι μεσαίο οικόπεδο.
  3. Συνάδελφοι καλησπέρα, έχω το παρακάτω οικόπεδο, το οποίο προέκυψε από άρση της ρυμοτομικής απαλλοτρίωσης και δημιουργίας του νέου Ο.Τ. αΑΒΓΔΕα με ΦΕΚ το 2021. Το οικοπεδό μου είναι το ΑΒΓΔΕΑ. Στην πλευρά ΒΓΔ εγώ θα ήθελα να αφήσω δ (κατα την άποψη μου θα μπορούσα και να κολλήσω), όμως στην πολεοδομία μου ζητούν να αφήσω Δ. Μήπως κάποιος συνάδελφος γνωρίζει κάποια εγκύκλιο ή νομολογία που να με βοηθάει προς αυτή την κατεύθυνση. Θεωρώ ότι ένα οικόπεδο το οποίο είναι ολόκληρο Ο.Τ. δεν έχει πίσω όριο οπότε δεν έχω υποχρέωση για Δ, επειδή όμως στην πλευρά αυτή δεν υπάρχει δρόμος, αλλά κοινόχρηστος χώρος πρασίνου και μία εκκλησία στην πολεοδομία δεν το δέχονται. Επίσης υπάρχει κάτι ιδιαίτερο που πρέπει να προσέξω σχετικά με την εκκλησία? Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
  4. Καλημέρα. Μία τιμή ζώνη για Ν. Πέραμο εκτός σχεδίου (447847 / 4207300) Ευχαριστώ πολύ. Καλή δύναμη.
  5. Συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός. Εκ παραδρομής έγραψες 1100€? Ρωτάω γιατί στο ΦΕΚ τις αναπροσαρμογής το 1150 γίνεται 1000€. Επίσης η αναπροσαρμογή αυτή δεν είναι μόνο για τα εντός σχεδίου? Ισχύει και για τα εκτός σχεδίου. Και πάλι συγνώμη για την επιμονή μου και ευχαριστώ για τον χρόνο σας....
  6. Μπερδεύτηκα. Το 2012 αναφέρεται ότι ο Δήμος Μυκόνου έχει εκδόσει διαπιστωτική πράξη, οπότε πάμε στα 1150€, ενώ το 2019 αναφέρεται ότι η ΤΖ είναι 1000€ από τον Άκη.
  7. Καλησπέρα, θα ήθελα Τ.Ζ. για 616487 / 4149101. Είναι Μύκονος εκτος σχεδίου εντός ΖΟΕ. Ευχαριστώ πολύ.
  8. Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους με υγεία. Για Σκάλα Ωρωπού θα ήθελα μία Τιμή Ζώνης. 476379/4242706 Ευχαριστώ πολύ.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.