Μετάβαση στο περιεχόμενο

Giannispout

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    8
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Επαγγελματίας Τεχνικού Κλάδου
  • Ειδικότητα
    Ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

257 profile views
  1. Με τριοδη Βάνα από την αντλια όταν υπάρχει ζήτηση ζεστού νερού χρήσης
  2. Όχι δεν έχω κάποιο πρόβλημα δουλευει μια χαρα ρωτάω αν είναι σωστό η θερμοστατες να κόβουν τους κυκλοφορητες
  3. Όχι είναι δυο επίπεδα σαλόνι με κουζίνα μαζί κ ένα αλλο τα υπνοδωμάτια Έχει δυο εναλλάκτες ένα για κάθε επίπεδο
  4. Πρόσφατα τοποθέτησα μια αντλια θερμότητας κ έχω κάποιες απορίες με τη σωστή λειτουργία τις.καταρχήν έχω δοχείο buffer κ δυο κυκλοφορητες (εκτός τον κυκλοφορητη τις αντλίας ) που στέλνει ο καθένας στα δυο κυκλώματα που έχω στο σπιτι κ προς το παρών δεν έχω βάλει θερμοστάτη δουλευει συνέχεια η αντλια στους 35 βαθμούς (ενδοδαπεδια) κ έχω στο σπιτι 25 βαθμούς η απορία μου είναι πως ο Ηδραυλικος μου είπε πως πρέπει να βαλω δυο θερμοστατες για κάθε κύκλωμα κ θα ελέγχουν τον εκάστοτε κυκλοφορητη είναι σωστό να γίνει έτσι η θα έχω προβλήματα ;;; Ευχαριστω για κάθε απάντηση εκ των προτέρων .
  5. Γεια σας είμαι καινούργιος κ σας χαιρετώ κ ευχαριστω ολους εκ τον προτέρων. Έχω ένα θέμα στο σπιτι μου έχω ενδοδαπεδια με πλακάκια τοποθετημένη εκτός σε ένα ανισόπεδο 10τμ που ήθελα να βαλω λαμινατε το πρόβλημα είναι ότι μου το φτιάξανε 3 κ κάτι πόντους γύρω γύρω έχει μάρμαρο τι μπορώ να βαλω να γεμίσω το χώρο αυτό για να μπει το λαμινατε η το πλακάκι εν τέλη για να μην έχω πρόβλημα;μου έχουν προτείνει κάποιες κόλλες(δεν θυμαμαι μάρκες ) που είναι πανάκριβες 400 ευρώ.ξεχασα να αναφέρω ότι το ανισόπεδο είναι φτιαγμένο με περλιτη. Ευχαριστω για οποία βοήθεια
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.