Μετάβαση στο περιεχόμενο

Νίκος Πέτρου

Members
 • Περιεχόμενα

  2
 • Εντάχθηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Σχετικά Νίκος Πέτρου

 • Κατάταξη:
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αγρονόμος & Τοπογράφος Μηχ/κός
 1. Νίκος Πέτρου

  e-Πολεοδομία

  Καλησπέρα, χρησιμοποιώντας το e-poleodomia, ψάχνωντας να δω πως πάει η γραμμή των ορίων των οικισμών, παρατηρώ οτι στην εφαρμογή υπάρχει ένα Layer με το όνομα ΄΄Καθορισμένο όριο οικισμού΄΄ που στον χάρτη απεικονίζεται με μία μαύρη γραμμή , και ένα άλλο Layer με το όνομα '' Όριο Πολεοδ. Μελέτης- Εγκεκριμένο σχέδιο'' που απεικονίζεται με μία πράσινη γραμμή και έχει offset από την γραμμή του οικισμόυ προς τα έξω περίπου 20 μέτρα. Ξέρεται ποια είναι η διαφορά των 2 γραμμών αυτών? Αυτό συμβαίνει με όλους τους οικισμους μέσα στο e poleodomia. Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτω μία εικόνα.
 2. Γεια σας, δεν έχω καταλάβει πλήρως από τα παραπάνω τι ισχυέι και για αυτό θα ήθελα να ξαναρωτήσω για να γίνει σαφές για μένα. Για έκδοση Άδεια μικρής κλίμακας (συγκεκριμένα για εγκατάσταση 10 kw φωτοβολταικού συστήματος σε αγροτεμάχιο), ένα από τα δικαιολογητικά στο σύστημα e-adeies είναι ‘’Δηλώσεις ανάθεσης ανάληψης διαχείρισης έργου ή/και μελέτης’’ με το σχόλιο δίπλα ‘’με ευθύνη μηχανικού’’ Αυτό σημαίνει ξεχωριστή υπεύθυνη δήλωση από αυτόν που θα αναλάβει το έργο ή από αυτόν που βγάζει την άδεια μικρής κλίμακας από το e-adeies? Είναι διαφορετική η ευθύνη της έκδοσης μιας άδειας μικρής κλίμακας από την ευθύνη της εκτέλεσης του έργου? Εγώ σαν Αγρονόμος - Τοπογράφος μπορώ να βγάλω μικρή κλίμακα, αλλά δεν είμαι σε θέση να πάρω ευθύνη για την διαχείριση και την μετέπειτα ενεργοποίηση του φωτοβολταικού συστήματος. ευχαριστώ
×

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.