Jump to content

fkl

Members
 • Content Count

  40
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Ουδέτερη

About fkl

 • Rank
  Νέο Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Γυναίκα
 • Τοποθεσία
  Αθήνα
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

Recent Profile Visitors

1,533 profile views
 • dlyk

 1. Δημήτρη ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Το αρ.25 πράγματι απαλλάσει από το βάρος τυχόν αυθαιρεσιών των λοιπών συνιδιοκτητών αλλά παρ' όλαυτά η βεβαίωση Ν.4178 οταν πρόκειται για την κατηγορία "στο ακίνητο δεν υπάρχει κτίσμα" μπορεί να δοθεί μόνο για το τμήμα της κάθετης? Ως "ακίνητο" δεν νοείται και πάλι το συνολικό οικόπεδο?
 2. Καλησπέρα σε όλους, θα ήθελα και εγώ αν μπορούσε κάποιος να με βοηθήσει στο εξής θέμα: Σε οικόπεδο συνολικής έκτασης 4300τμ δημιουργήθηκαν όπως αναφέρει η πράξη σύστασης "περί της κατ' ορόφους ιδιοκτησίας"): "7 χωριστές και διακεκριμένες ιδιοκτησίες με δικαίωμα συνιδιοκτησίας καθ΄ορισμένα ποσοστά έκαστη εξ' αδιαιρέτου επί του όλου ακινήτου διεπόμενες κατά την έννοια της κάθετης ιδιοκτησίας με δικαίωμα εκχώρησης αντιστοιχούντων σε αυτές ποσοστά της εκδοθεισόμενης οικοδομικής άδειας" Ο ιδιοκτήτης μίας εκ των καθέτων σήμερα ζητάει βεβαίωση μηχ/κου για μεταβίβαση του τμήματος που του αντιστοιχε
 3. ΝΟΚ Άρθρο 16, παρ.3 βλέπώ αναφέρει: "Οι ανοικτοί εξώστες μπορούν να προεξέχουν της οικοδομικής γραμμής έως πλάτους 1/10 Π και όχι περισσότερο των 2.00 μ. και όταν αυτή ταυτίζεται με τη ρυμοτομική γραμμή μπορούν να κατασκευάζονται σε ύψος τουλάχιστον 3,00 μέτρων από τη στάθμη του πεζοδρομίου. Ανοικτοί εξώστες εντός των υποχρεωτικά ακαλύπτων τμημάτων του οικοπέδου μπορούν να κατασκευάζονται μέχρι πλάτους 1/4 Δ ή 1/4 δ." Υποχρεωτικά ακάλυπτα τμήματα? Δεν εννοείται και η απόσταση Δ?
 4. Πάρα πολύ καλό, ευχαριστούμε πάρα πολύ!!!
 5. Το έγραψα και στην ενότητα "Φωτοτυπάδικα" του forum αλλά το γράφω και εδώ γιατί νομίζω πως είναι πραγματικά ότι πιο οικονομικό στο σκανάρισμα που μπορεί να βρει κανείς και γιατί η αισχροκέρδεια πάει σύννεφο: Φωτοτυπάδικο στο Μαρούσι, Βασ. Σοφίας 14 (απέναντι από το δημαρχείο-πολεοδομία) χρεώνει τη σάρωση 50λεπτα/τεμάχιο ανεξαρτήτως μεγέθους!
 6. Το φωτοτυπάδικο απέναντι από την πολεοδομία του Αμαρουσίου χρεώνει 50λεπτά/τεμάχιο τη σάρωση σχεδίων ανεξαρτήτως μεγέθους. Προσωπικά δεν έχω βρει καλύτερη τιμή πουθενά!
 7. 800 downloads

  Τυπική μορφή ΠΠΕ για δημόσιο οικοδομικό έργο
 8. Οι τελευταίες υπουργικές αποφάσεις 08/05/2012 είναι εδώ: http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%9249%CE%9A0-0%CE%95%CE%A9 http://et.diavgeia.gov.gr/f/ypeka/ada/%CE%9249%CE%9A0-333
 9. Σε ευχαριστώ πολύ Ιάσονα, είχα δει μόνο το ΦΕΚ 40 Α/2012 Σ'ευχαριστώ και εσένα Skrats, θα το κοιτάξω
 10. ΙΑΣΟΝΑ που ακριβώς το βρήκες αυτό για την παράταση των δικαιολογητικών έως 30/5/12, έχει βγει κάποια υπουργική απόφαση? και να ρωτήσω και κάτι άλλο γιατί έχω λίγο μπερδευτεί και αρχίζω να αγχώνομαι με την προθεσμία της 30/03/12 για τα δικαιολογητικά.... Ο 4014 στο αρ.3 της παρ24 λέει πως: "Η υποβολή των παραπάνω α΄, γ΄ και δ΄ δικαιολογητικών γίνεται είτε απευθείας είτε με συστημένη επιστολή στην αρμόδια Πολεοδομική Υπηρεσία ή στο ΚΕΠ του Δήμου από 1.10.2011 μέχρι 30.11.2011. Τα υπό β΄ δικαιολογητικά υποβάλλονται εντός τεσσάρων (4) μηνών από τις 30.11.2011." Δεν γράφει για ηλεκτρονική υπο
 11. Επειδή είχα και εγώ παρόμοιο πρόβλημα και έψαξα αρκετά για να βρω λύση, παρότι το post είναι αρκετά παλιό, παραθέτω τις οδηγίες που βρήκα μήπως και βοηθήσουν κάποιον στο μέλλον: ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΗΣ ΕΓΣΑ ΄87 ΣΤΑ MAGELLAN Για να ορίσουµε ένα Σύστηµα Αναφοράς συντεταγµένων πρέπει να ορίσουµε το Datum του και την προβολή του. Η διαδικασία αυτή περιγράφεται παρακάτω: • Από οποιαδήποτε οθόνη πατάµε το κουµπί MENU. • Επιλέγουµε ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΙΣ και πατάµε ENTER. • Επιλέγουµε ΜΟΝΑ∆ΕΣ ΧΑΡΤΗ και πατάµε ENTER. • Επιλέγουµε ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΩΝ µε ENTER και αλλάζουµε από LAT/LON σε U
 12. Πήγα σήμερα 4/5/11 στην Αγία Παρασκευή για να κλείσω ραντεβού για περαίωση και μου έδωσαν ημερομηνία Δεκεμβρίου!!! Η Παλλήνη κάνει περαιώσεις Δ-Τετ-Παρ, καλό είναι να πάει κάποιος από νωρίς γιατί υπάρχει λίστα και αρκετός κόσμος.
 13. Και σε εμένα "διαθέσιμο για τελική πιστοποίηση" με αίτηση ελέγχου απο 13/08/2010 (ΕΦΔ:ΕΤΕ)
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.