Jump to content

Πρόστιμα Αυθαιρέτων με τον Ν.4495/2017 v.1.72


5 Screenshots

About This File

Υπολογισμός προστίμων αυθαιρέτων σύμφωνα με το νέο φύλλο καταγραφής όπως αυτό τέθηκε(από 1έως 22-9-2016) σε διαβούλευση από το ΥΠΕΝ.

Δυνατότητα υπολογισμού για απεριόριστα φύλλα καταγραφής,επίσης υπολογίζεται το παράβολο υπερ δημοσίου(το οποίο δεν επιστρέφεται) σύμφωνα με το αρθρο 83.

Στην έκδοση 1.06t προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού προστίμου και με τον Ν.4178/2013 ώστε να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης των προστίμων και με τους δύο νόμους.

Το πρόγραμμα υπολογίζει αυτόματα την αύξηση ή μείωση του προστίμου που προκύπτει από την εφαρμογή του νέου νόμου.

Στην έκδοση 1.08t διορθώθηκε σφάλμα σε συντελεστή υπολογισμού.(ευχαριστώ τον συνάδελφο Faethon11).

Παρακαλώ τους συναδέλφους ας το τσεκάρουν για τυχόν λάθη.

Στην έκδοση 1.12t εισάγονται οι Τ.Ζ του 2011(Ν.4178/13) και αυτόματα μετατρέπονται σε Τ.Ζ.του 2016 σύμφωνα με το ΦΕΚ 48Β/20-1-2016 και καταχωρούνται σε ξεχωριστό πεδίο.Ετσι τα πρόστιμα Ν.4178/13 και νέου νόμου υπολογίζονται το κάθε ένα με την σωστή Τ.Ζ. και είναι απόλυτα συγκρίσιμα μεταξύ τους.Επίσης τα φ.κ είναι διαχειρίσιμα και μπορεί να γίνει ολική ή μερική τροποποίηση-διαγραφή του κάθε φ.κ. χωρίς να απαιτείται η επανάληψη της όλης διαδικασίας εξ΄αρχής.Το πρόγραμμα ενημερώθηκε στην έκδοση 1.12 σύμφωνα με τις επισημάνσεις-παρατηρήσεις των συναδέλφων :Didonis και themoiko.

Στην έκδοση 1.20 υπολογίζονται τα πρόστιμα σύμφωνα με το νομοσχέδιο όπως αυτό κατατέθηκε προς ψήφιση στην βουλή τις 20-9-2017.Υπάρχουν διαφοροποιήσεις με το νομοσχέδιο της διαβούλευσης (π.χ. αυτοτελή υπόγεια κτλ).

Στην έκδοση 1.24 έγινε ενημέρωση με τις αλλαγές που προέκυψαν στην συνεδρίαση της επιτροπής της βουλής στις 11-10-2017(αύξηση δόσεων στις 100 κτλ) και προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού του προστίμου ανάλογα με τον τρόπο εξώφλησης του και τον χρόνο υπαγωγής.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Στην έκδοση 1.50 είναι διαθέσιμος ο υπολογισμός προστίμων με τον Ν.4495/2017 και προστέθηκε και η μείωση λόγω ταυτόχρονης υποβολής της ΜΣΕ.

Σημαντικές αλλαγές της έκδοσης 1.64:

α)Διόρθωση του γινομένου των συντελεστών κάλυψης-δόμησης-πλ.αποστάσεων-πρασιάς ώστε σε περίπτωση ύπαρξης οικ.άδειας το γινόμενο να είναι max=2.

β)Προσθήκη δυνατότητας υπολογισμού προστίμου για στάσιμους οικισμούς και σταυλικές εγκαταστάσεις.

Νέα έκδοση 1.72: Βελτιώθηκε η ρουτίνα υπολογισμού των δόσεων,λαμβάνεται υπόψην η ελάχιστη δόση(50ευρώ) και το παράβολο του άρθρου 99 και αυτόματα υπολογίζεται το ποσό δόσης και ο αριθμός δόσεων.

 

Οδηγίες εγκατάστασης νέας έκδοσης(v.1.72):Σε όσους η/υ είναι εγκατεστημένη παλαιότερη έκδοση πρέπει να γίνει απεγκατάσταση για να εγκατασταθεί η νέα.

Για νεότερες εκδόσεις με αναλυτικές εκτυπώσεις φύλλων καταγραφής,συγκεντρωτικού πίνακα προστίμων,δημιουργία&εκτύπωση υπεύθυνων δηλώσεων ιδιοκτήτη,εκτύπωση αναλυτικού προυπολογισμού κτλ

επισκεφθείτε την διεύθυνση:http://www.Facebook.com/Freelogismiko

 

Αξιολογήστε την εφαρμογή εδώ:

https://goo.gl/EDg4Lj

Βίντεο παρουσίασης:

Edited by andkour


What's New in Version v.1.72   See changelog

Released

 • (v.1.04t)Σε αυτην την έκδοση είναι δυνατός ο υπολογισμός του προστίμου για απεριόριστο αριθμό φύλλων καταγραφής.Επίσης υπολογίζεται το παράβολο υπέρ δημοσίου(αρθρου 83) το οποίο δεν επιστρέφεται και το συνολικό πρόστιμο υπαγωγής.
 • (v.1.06t)Στην έκδοση προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού προστίμου και με τον Ν.4178/2013 ώστε να υπάρχει δυνατότητα σύγκρισης των προστίμων και με τους δύο νόμους.
 • (v.1.08t)Διορθώθηκε λάθος στον συντελεστή υπολογισμού προστίμου "άλλης κατοικίας" για Τ.Ζ.>1000€/μ2
 • (v.1.12t)Σε αυτην την έκδοση υπάρχει η δυνατότητα εισαγωγής των τιμών Τ.Ζ του 2011(Ν.4178/2013) και η απευθείας μετατροπή τους σε Τ.Ζ του 2016 σύμφωνα με το ΦΕΚ 48Β/20-1-2016.Ετσι υπολογίζονται τα πρόστιμα Ν.4178/13 και νέου νόμου με τις σωστές Τ.Ζ. και υπάρχει απόλυτη σύγκριση μεταξύ τους.
 • Επίσης υπάρχει η δυνατότητα επεξεργασίας-διαγραφής(μερικής ή ολικής) των αποτελεσμάτων των φύλλων καταγραφής και ο επανυπολογισμός συγκεκριμένου φ.κ. χωρίς να γίνεται η όλη διαδικασία εξ΄αρχής.
 • (v.1.20) Σε αυτήν την έκδοση υπολογίζονται τα πρόστιμα με το νομοσχέδιο όπως αυτό κατατέθηκε για ψήφιση στην βουλή τις 20-9-2017.
 • (v.1.24) Ενημέρωση με τις τελικές αλλαγές που έγιναν από την επιτροπή της βουλής στις 11-10-2017.
 • (v.1.50)Πρόστιμα αυθαιρέτων με τον Ν.4495/2017 και υπολογισμός μείωσης προστίμου για συνυποβολή ΜΣΕ.
 • (v.1.64) Διόρθωση συντελεστών κάλυψης-δόμησης-πλ.αποστάσεων ώστε σε περίπτωση ύπαρξης οικ.άδειας το γινόμενο τους να μην υπερβαίνει το 2.Επίσης προστέθηκε η δυνατότητα υπολογισμού προστίμου για στάσιμους οικισμούς και σταυλικές εγκαταστάσεις.
 • (v.1.72) Διόρθωση ρουτίνας υπολογισμού των δόσεων.
 • Like 2
 • Thanks 2
 Share


User Feedback

Recommended CommentsΠολύ χρήσιμο εργαλείο!Νομίζω ότι στον υπολογισμό χώρων με μειωτικό συντελεστή 70%,οι υπολογισμοί γίνονται για μειωτικό συντελεστή 30% και όχι 70%.

Link to comment
Share on other sites

Πως γίνεται η εγκατάσταση; Μου βγάζει μήνυμα να επικοινωνήσω με κάτι.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites

μου βγαζει contact application vendor for assistance.

σε ενα υπολογιστη που εχω δουλευει ,ενω σε αλλον μου βγαζει το παραπανω μηνυμα,τι πρεπει να κανω?

Link to comment
Share on other sites

Για 110 τ.μ. και μια λοιπη παραβαση, εκτός σχεδίου (ΤΖ 600€) βγαζει προστιμο 500€. Το προγραμμα φταίει ή δεν κάνω κάτι καλά;

Link to comment
Share on other sites

Όλα καλά, απλά έπρεπε να συμπληρώσω όλα τα κουτιά (π.χ. κοινωνικοί συντελεστές, περιβαλ. ευαίσθητη περιοχή κλπ.)

Link to comment
Share on other sites

Πολύ χρήσιμο εργαλείο!Νομίζω ότι στον υπολογισμό χώρων με μειωτικό συντελεστή 70%,οι υπολογισμοί γίνονται για μειωτικό συντελεστή 30% και όχι 70%.

Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

Χθές έκανε το ΥΠΕΝ επίσημη παρουσιαση του νομοσχεδιου με παραδειγματα.Σε ένα απο αυτά που υπολογίζει πρόστιμο β.χ. πολλαπλασιάζει το εμβαδό με 0.3 που σημαίνει πως η μείωση είναι 70%.

Link to comment
Share on other sites

Ενημέρωση συμβατότητας προγραμματος.

Το προγραμμα είναι συμβατο σε win xp(sp2 και μετά) εως και win10.

Για τους συναδελφους Thodoris4 και mixyak790 που βγαζει μυνήματα λάθους ίσως πρεπει να απενεργοποιήσουν το firewall των windows.

Link to comment
Share on other sites

Το απενεργοποίησα αλλά πάλι μου λέει contact vendor application κτλ

 

Ευχαριστώ πάντως

Link to comment
Share on other sites

μου βγαζει contact application vendor for assistance.

σε ενα υπολογιστη που εχω δουλευει ,ενω σε αλλον μου βγαζει το παραπανω μηνυμα,τι πρεπει να κανω?

Δες εδώ μήπως σε βοηθήσουν τα παρακάτω links:

https://social.msdn.microsoft.com/Forums/windows/en-US/57f09a43-8354-42fe-9e74-af6eb157a5b5/application-cannot-be-started-contact-the-application-vendor?forum=winformssetup

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_8-networking/application-cannot-be-started-contact-application/86d2c3d1-8014-4b9d-beb7-77a3b775560a

Μήπως εκτός απο το firewall των windows πρέπει να απενεργοποιήσεις προσωρινά και το antivirus(εάν έχεις)?

Link to comment
Share on other sites

Υπάρχει η δυνατότητα προσθήκης δεύτερου φύλλου υπολογισμού;

Σε αυτήν την έκδοση όχι.Θα το προσθέσω σε επόμενη έκδοση.

Link to comment
Share on other sites

Βρέθηκε η λύση.

 

1ον Απενεργοποιείται ότι antivirus και firewall έχετε.

 

2ον Φροντίζετε ο φάκελος που το περιέχει το Setup.exe να μην είναι σε άλλους υποφακέλους. Δλδ να μην είναι πολύ μεγάλη η διαδρομή του φακέλου για να το εντοπίσεις. Ας είναι για παράδειγμα στο desktop (επιφάνεια εργασίας)

 

Και όλα καλά μετά

Link to comment
Share on other sites

Επιπλέον για τα δεκαδικά χρησιμοποιείτε "κόμμα" και όχι " τελεία". Δλδ τον ελληνικό τρόπο διαχωρισμού των δεκαδικών

Link to comment
Share on other sites


Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.