Μετάβαση στο περιεχόμενο

panos kastoria

Μη μηχανικός
  • Περιεχόμενα

    3
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Φήμη στην κοινότητα

0 Ουδέτερη

Profile Information

  • Φύλο
    Δεν απαντώ
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
  1. Καλησπέρα παιδιά. Έχω περίπτωση ενός καταστήματος ισογείου που θέλει πελάτης μου να ανοίξει ιατρείο παθολογίας. Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1. Σε χρήση καταστήματος μπορεί να στεγαστεί ιατρείο; 2.Το wc πρέπει να έχει παράθυρο προς εξωτερικό χώρο για άμεσο φυσικό και αερισμό; 3.Ο ιδιοκτήτης έχει τοποθετήσει μέσα στο κατάστημα λέβητα με δεξαμενή για τη θέρμανση του καταστήματος.Αυτό θα περάσει από την επιτροπή ελέγχου?
  2. Ευχαριστώ George. Τα είδα αυτά που μου είπες στον ΓΟΚ.Θα πάρω την σημερινή υφιστάμενη κατάσταση?Το σημερινό πλάτος του δρόμου? Και την τωρινή θέση της Ρ.Γ που συμπτίπτει με την Ο.Γ για να υπολογίσω το πλάτος των εξωστών? Τους εξώστες σαν υπέρβαση Δ στις πλάγιες πλευρές και σαν υπέρβαση πλάτους στην πρόσοψη θα τους δηλώσω με αναλυτικό ή με φύλλο καταγραφής παραβάσεων?(στον ΓΟΚ 73 δεν αναφέρει επιτρεπόμενα τ.μ εξωστών)
  3. Καλημέρα.Θα ήθελα να κάνω μία ερώτηση όποιος μπορεί να βοηθήσει γιατί έχω κολλήσει. Έχω μία περίπτωση αυθαιρέτου που έχει κτιστεί με το ασυνεχές σύστημα δόμησης ΓΟΚ 73. 1)Υπάρχουν 10 τ.μ παραπάνω εξώστες σε σχέση με την οικοδομική άδεια. 2)Επίσης στην άδεια οι εξώστες έχουν πλάτος 1.20μ. το οποίο δεν δικαιολογείται από το μικρό πλάτος του δρόμου(8μ.) Υπάρχει περίπτωση με ειδικές διατάξεις να ορίζεται μεγαλύτερο πλάτος εξώστη σε πρόσοψη? 3)Χρησιμοποιώ νομοθεσία ΓΟΚ 73.Πρέπει να χρησιμοποιήσω την τότε θέση Ο.Γ και Ρ.Γ ή την υπάρχουσα σημερινή όπως ορίζεται στην ισχύουσα πράξη εφαρμογής και η οποία διαφέρει σε σχέση με αυτήν του 73?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.