Μετάβαση στο περιεχόμενο

lifp

Members
  • Περιεχόμενα

    5
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

lifp's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

1

Φήμη στην κοινότητα

  1. Κατ' αρχάς θεωρώ το michanikos.gr πάρα πολύ καλό forum και αρκετά χρήσιμο (απ' όλες τις απόψεις). Παρόλα αυτά όμως, θα πρέπει οι δημιουργοί του, να το "επεκτείνουν" και προς τη μεριά των Μηχανικών ΤΕ, έτσι ώστε και οι Μηχανικοί ΤΕ να μη νιώθουν ότι μπαίνουν σε ένα forum ξένο, επειδή δεν υπάρχει κάτι που να είναι πιο κοντά σε αυτούς. Συμφωνώ πάρα πολύ με τον συνάδελφο ilia και τις πολύ ψύχραιμες και ωραίες τοποθετήσεις του. Υ.Γ.: Όσα γράφω παραπάνω, είναι με καλή προαίρεση και με γνώμονα το καλύτερο.
  2. Συμφωνώ απόλυτα με τον howard_roark! Στην Ελλάδα, οι Μηχανικοί (σε επίπεδο κατασκευαστικών ειδικα) δεν είναι μηχανικοί. Είναι και Μηχανικοί, αλλά και εργάτες και γραμματείς και "ταξιτζήδες" και καφετζήδες και χαμάληδες. Μιλάω εξ ιδίας πείρας! Ο howard_roark τα λέει άψογα. Φίλε, μεγάλη μαγκιά να δηλώνεις (έχοντας 3 MSc) ότι πρέπει να μείνει στην αγορά εργασίας! Η αλήθεια, όμως, αυτή είναι. Όταν πας σε κατασκευαστική, δεν τους ενδιαφέρουν αυτά. Οι εμπειρίες παρόλα αυτά είναι ανεκτίμητες. Πάντα χρειάζονται!
  3. Ρε φίλε μας δουλεύεις;;; Τα επαγγελματικά διακαιώματα των Μηχανικών Πολυτεχνείων (ειδικά των ΠΜ) δεν είναι του 1930; Τι μας παιρνάτε, για ανόητους; Τολμάτε και μιλάτε για επαγγελματικά δικαιώματα ΕΣΕΙΣ που έχετε τα πάντα; Για όνομα του Θεού...
  4. Πραγματικά αυτή η άποψη είναι αστεία. Έχουμε γεμίσει "επιστήμονες" των ΑΕΙ, οι οποίοι όχι μόνο γνωρίζουν άψογα την επιστήμη τους αλλά γνωρίζουν άπταιστα τις επιστήμες των Οικονομικών, Πολιτικών Επιστημών κ.ά. Παράδειγμα; Το ΤΕΕ (μέλη των οποίων είναι και άνθρωποι σαν τον εν λόγω "επιστήμονα") οι οποίοι θέλουν να ασχολούνται όχι μόνο με τα του οίκου τους αλλά και με τα των οίκων των άλλων. Όπως με το Υπουργείο Παιδείας (χαλίφηδες στη θέση του χαλίφη). Και ο Δικηγορικός Σύλλογος είναι ΝΠΔΔ αλλά δεν είναι ο νομικός σύμβουλος του κράτους ούτε θέλει να πάρει τη θέση του Υπουργού Παιδείας κλπ κλπ... Είτε σας αρέσει είτε όχι, οι μηχανικοί ΤΕΙ (ούτε υπομηχανικοί, ούτε τεχνολόγοι) Ε-Π-Ι-Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ σηκώνουν κεφάλι. Όσο για το επίπεδο σπουδών μεταξύ ΤΕΙ και ΑΕΙ μην παίρνεις όρκο ότι διαφέρει. Όταν οι ΠΜ Πολυτεχνείου γνωρίζουν ΑΨΟΓΑ τους τομείς : Α) ΓΕΩΔΑΙΣΙΑ Β) ΥΔΡΑΎΛΙΚΗ Γ) ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ Δ) ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑ Ε) ΣΤΑΤΙΚΗ ΣΤ) ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ Ζ) ΟΔΟΠΟΙΙΑ ποιος ο λόγος ύπαρξης οποιασδήποτε άλλης ειδικότητας. Αφού μεταξύ τους οι "Πολυτεχνίτες" βρίζουν ο ένας τον άλλο λόγω της παραπάνω κατάστασης των ΠΜ, τι περιμένουμε να πούνε για τους "όχι επιστήμονες", "τεχνολόγους", "υπομηχανικούς", "μάστορες" Μηχανικούς Τ.Ε.;;; Αυτοί ζουν με "ΧΡΥΣΟΒΟΥΛΑ" του 1930!!! Χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο;;;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.