Μετάβαση στο περιεχόμενο

YiannisK

Members
  • Περιεχόμενα

    4
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

YiannisK's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. http://monographs.iarc.fr/ENG/Classification/index.php
  2. Για ξυλόμαλλο: http://www.knaufinsulation.gr Για διογκωμένο φελλό δε γνωρίζω να υπάρχει στην ευρεία κατανάλωση, αλλά ίσως κάποιος άλλος να μπορεί να υποδείξει που μπορεί να το βρει κανείς.
  3. Εφόσον ψάχνετε για υλικό που να επιτρέπει τη διαπνοή, να μην είναι καρκινογόνο, να έχει καλή θερμομόνωση και να είναι δοκιμασμένο, ίσως θα έπρεπε να ρίξετε μια δεύτερη ματιά στον πετροβάμβακα. Όπως φαίνεται στο site του IARC (International Agency for Research on Cancer - Διεθνής Οργανισμός Ερευνών για τον Καρκίνο, ένας οργανισμός της Παγκόσμιας Οργάνωσης Υγείας των Ηνωμένων Εθνών) http://monographs.iarc.fr/ENG/Classification/crthgr03.php ο πετροβάμβακας βρίσκεται στην ομάδα 3 (Group 3: Not classifiable as to carcinogenicity to humans). Στην κατηγορία αυτή βρίσκεται (ψάξτε το) και το τσάι, η καφεΐνη και το ταλκ.
  4. Το ξυλόμαλλο είναι ανθεκτικό στην υγρασία. Για το λόγο αυτό αποθηκεύεται και σε εξωτερικούς χώρους χωρίς πρόβλημα. Στο εξωτερικό χρησιμοποιείται σε χώρους με πισίνες, γιατί δεν παθαίνει τίποτα σε χώρους υψηλής υγρασίας. Παρακάτω βλέπετε sites όπου αναφέρεται συγκεκριμένα η χρήση του ξυλόμαλλου σε χώρους σε εσωτερικές πισίνες http://www.knaufinsulation.com/products_woodwool http://www.heradesign.at/heradesign_english/dokumente/datenblaetter_steimann/PGDB_Herakustik_F_27.06.pdf http://www.verheuvel.biz/hwc.html http://www.wood-wool-cement-board.cn/ http://www.eltomation.nl/Publications/Prop%20and%20appl%20WWCB%20leaflet.pdf
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.