Μετάβαση στο περιεχόμενο

arisaisav

Members
  • Περιεχόμενα

    6
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Profile Information

  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Διπλ. Αρχιτέκτων Μηχανικός

arisaisav's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. kosymp ετσι ειναι, για τον λόγο ότι το archicad ειναι κατα κυριο λόγο αρχιτεκτονικό πρόγραμμα με δυνατότητα παραγωγής καλού φωτορεαλισμού . Το 3dstudio max αν έχεις καλό πισι είναι πόλλες φορες πιο θεαματικό στο φωτορεαλισμό.Ειδικότερα , αν το πας στα όρια κρασαρίσματος το archicad όσον αφορα τα σεντιγκσ στο ρέντερ , το αποτέλεσμα θα βγει χειρότερο με απλά σεττιγκσ για το ιδιο αρχειο στο 3dstudio max . Η εξοικείωση σε βαθμό παραγωγής δουλειάς όμως με το 3dstudio max ειναι ενα 6μηνο, θέλει δηλ το χρόνο του. Αλλά αξίζει ο χρόνος ,και στα δυο προγράμματα, γιατι ειναι απτα καλύτερα που έχω δουλεψει.
  2. siradrab, η ενημέρωση τομής-όψης και μένα σερνόταν. Πήγα στα 3 την μνήμη και είδα διαφορα και μετα στα 4 και ειμαι ικανοποιημένος. Με την κάρτα Quadro που είναι καλή , θα διαβάζει ποιο γρηγορα μεγάλα αρχεια όπως αυτοκίνητα 3d με κάθε λεπτομέρεια και θα είναι άψογο στο walkthrought. στο render ,κατ εμε, είναι θέμα πάλι αριθμού πυρηνών και μνήμης και μετά καρτας.
  3. Γεια σας. Αρκετα ενδοιαφέρον το θέμα της ισχύς του υπολογιστή αναφορικά με το Archicad. Από προσωπική πειρα ,θα έλεγα πως το προγραμμα δεν χρειάζεται ακριβό υπολογιστή. Για μένα βασικότερο είναι μνήμη 4g ,δυο πυρήνες και κάρτα μεχρι 200 ευρω. Με τετοιο πισι, εκτος του ότι η παραγωγή σχεδιων (όψεις ,κατόψεις, τομες, τοπογραφικό, κάλυψης ) γίνεται άψογα και ταχύτατα λόγω μνήμης , αλλά γίνεται και ένας σωστός φωτορεαλισμός ,διαστάσεων για πινακίδα (πχ 2μ επί 2μ) γίνεται σε μισή ώρα .Ακριβός υπολογιστής χρειάζεται στην περίπτωση άλλων προγραμμάτων πχ 3ds max που εκεί ακόμα και ένα πισι των 3000 ευρω ζορίζεται.
  4. ένα παράδειγμα με πλήρη επίλυση, όπως μοντελοποίηση-φορτιά-σεισμός-επίλυση-συνδέσεις-θεμελίωση θα ήταν εξαιρετικά χρήσιμο , πχ για δυοροφο κτίριο που συχνά συναντάμε, Ενδεχομένως, και στο σιτε της εταιρίας θα έπρεπε να υπάρχουν παραδείγματα εξ αρχής έως την εκτύπωση, ωστε να βλεπουμε οσο δυνατόν περισσότερες χρήσεις και των εργαλειών του προγράμματος.
  5. γεια σας. Μεταξύ TEKLA και ROBOT ,υπαρχει αμφίδρομος τροπος επικοινωνίας? ¨Η μόνο μέσω import και export γίνεται?
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.