Μετάβαση στο περιεχόμενο

Konnos Tsik

Members
  • Περιεχόμενα

    1
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Konnos Tsik

  1. H εσοχη στον εξωτερικο τοιχο του υπογειου (βλ. σχεδιο της φωτογραφιας) αποτελει παραβαση? Κανονικα στην οικ. αδεια ειναι ισιος ο τοιχος και η σκαλα που οδηγει στο δευτερο υπογειο ειναι πιο εξω προσωπο με το κτιριο. Σιγουρα δεν ειναι κατ. 3 γιατι ειναι πανω απο 5& σε σχεση με το βαθος. Μεσα στο υπογειο επισης κατασκευαστηκαν τοιχοι για να χωρισουν με συσταση τις ιδιοκτησιες ενω ηταν ενιαιος χωρος. Αυτο είναι διαμερισματωση και το πληρωνει ενας?
  2. (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Γεια σας. Είμαι νέος μηχανικός. Ίσως έχει αναφερθεί σε παρόμοιο θέμα όμως γενικά είναι κάτι που δε το βρίσκεις εύκολα στο διαδίκτυο ούτε σε βιβλία. Η ερώτησή μου είναι αν απαιτείται όταν υπάρχει υπολειπόμενος συντελεστής δόμησης σε κτίριο οριζόντιων ιδιοκτησιών και αν ναι τότε πώς υπολογίζεται ο μελλοντικός όροφος στον πίνακα κατανομής χιλιοστών. Δηλ. παίρνουμε απλά τον υπολειπόμενο ΣΔ? Και αν ναι τότε τους μελλοντικούς κοινόχρηστους χώρους πώς τους υπολογίζουμε? Υπάρχει κάποια συνάρτηση που μας βγάζει αυτούς τους μελλοντικούς κοινόχρηστους σαν εμβαδόν;
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.