Μετάβαση στο περιεχόμενο

Dimikonomou

Members
  • Περιεχόμενα

    0
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

Everything posted by Dimikonomou

  1. Επομένως εάν κάνεις την δήλωση ως μηχανικός και δεν έχεις απασχολούμενο προσωπικό είσαι λάθος; και κινδυνεύεις με ποινικές κυρώσεις; στην παρούσα φάση και στην υπάρχουσα φόρμα.
  2. Εάν είναι ο ΚΑΔ σου μέσα δεν σ΄ εχει κλείσει το κράτος; 7112 ή απλά μας προσθέτουν σε αυτούς που πλήττονται;
  3. Οδηγίες για την συμπλήρωση της φόρμας: ''Η Δήλωση Αναστολής Συμβάσεων Εργασίας υποβάλλεται από επιχειρήσεις εργοδότες, που έχουν αριθμό μητρώου εργοδότη (ΑΜΕ) στον e- ΕΦΚΑ, του ιδιωτικού τομέα, των οποίων ή έχει ανασταλεί η επιχειρηματική τους δραστηριότητα, βάσει ΚΑΔ, με εντολή δημόσιας αρχής ή πλήττονται σημαντικά βάσει Κ.Α.Δ. κύριας δραστηριότητας, που ορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID-19. Στις περιπτώσεις επιχειρήσεων – εργοδοτών που πλήττονται σημαντικά βάσει Κ.Α.Δ. κύριας δραστηριότητας, που ορίζονται από το Υπουργείο Οικονομικών, για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του κορωνοϊού COVID-19, παρέχεται η δυνατότητα υποβολής εντύπων σε διαφορετικούς χρόνους και πάντα εντός του διαστήματος από 24. 3. 2020 έως και 20. 4. 2020 ( χρόνος εφαρμογής του μέτρου) από τον ίδιο εργοδότη, τμηματικά με ξεχωριστές υποβολές, ανάλογα με την εφαρμογή του μέτρου της αναστολής συμβάσεων εργασίας . Το νέο Έντυπο-Δήλωση μπορεί να συμπληρώνεται και από τις ατομικές επιχειρήσεις που δεν έχουν ΑΜΕ ή δεν είναι αυτό ενεργό. Το ίδιο ισχύει και για τους ελεύθερους επαγγελματίες, επιτηδευματίες , ή αυτοαπασχολούμενους που επίσης δεν έχουν ΑΜΕ ή δεν είναι αυτό ενεργό, συμπληρώνοντας μόνο τα στοιχεία μίσθωσης ακινήτων, εφόσον είναι δικαιούχοι, μη συμπληρώνοντας τα πεδία που αφορούν τους εργαζόμενους.''
  4. Ο πρόεδρός μας έκανε αυτή τη δήλωση; ''Οι μηχανικοί, μαθημένοι στην σκληρή δουλειά, στην παραγωγή και στην προσπάθεια, δεν επιζητούν βοηθήματα και επιδόματα, όσο μπορούν να εργάζονται. Ζητούν όμως τη συνδρομή του κράτους για την προστασία τους κατά την εργασία τους, για την ελάφρυνση του βαρέως φορτίου που διεκπεραιώνουν μέσα στην κρίση και την παροχή ρευστότητας μέσω αναστολής/αναβολής πληρωμής τρεχουσών υποχρεώσεων.'' https://www.euro2day.gr/news/economy/article/2013369/stasinos-na-sthrihthoyn-mhhanikoi-kai-tehnikes-eta.html να καταλάβω θέλω κι εγώ......είμαστε τόσο προνομιούχοι;
  5. Γιατί παραπονιέστε; Θα εργασθούμε μόνοι μας....θα κάνουμε τους πελάτες, θα κάνουμε αυτο-αυτοψίες....και θα μας πληρώνουμε κιόλας........... τι ασχολείστε όλοι τώρα.......... Μόνο στην Ελλάδα αυτές οι δηλώσεις!!!!!
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.