Μετάβαση στο περιεχόμενο
Newsletter: Ημερήσια τεχνική ενημέρωση από το Michanikos.gr ×

Mpampakos

Members
  • Περιεχόμενα

    9
  • Εντάχθηκε

  • Τελευταία επίσκεψη

1 Ακόλουθος

Profile Information

  • Φύλο
    Άντρας
  • Επάγγελμα
    Μηχανικός
  • Ειδικότητα
    Πολιτικός Μηχανικός Τ.Ε.Ι.

Τελευταίοι επισκέπτες προφίλ

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Mpampakos's Achievements

Newbie

Newbie (1/15)

  • First Post Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Φήμη στην κοινότητα

  1. Καλησπέρα σας, με συγχωρείτε αν έχει απαντηθεί κάπου αλλού αλλά μετά από έρευνα που έκανα στο φόρουμ και πολλά αναπάντητα τηλέφωνα στο ΤΕΕ δεν βρήκα λύση. Σε τακτοποίηση αυθαίρετου που είναι προς υπαγωγή εκτύπωσα το πρόστιμο με τρόπο καταβολής εφάπαξ δίνοντας μου και 20% έκπτωση. Ο ιδιοκτήτης έκανε κατάθεση το ποσό (με στρογγυλοποίηση των δεκαδικών προς τα πάνω) στον σωστό κωδικό πληρωμής αλλά την επόμενη μέρα του επεστράφη στον λογαριασμό του. Γνωρίζει κάποιος τον λόγο που μπορεί να συνέβη αυτό;
  2. Καλησπέρα, για μεταβίβαση αγροτεμαχίου εκτός οικισμού πελάτης ζήτησε κατόπιν επικοινωνίας με συμβολαιογράφο βεβαίωση για αδόμητο (δεν υπάρχει δόμηση). Μπορεί να εκδοθεί μέσω του 4495 ή λόγω της ΗΤΚ ακόμα και σε αγροτεμάχιο δίχως άδειας δόμησης υπάρχει άλλη διαδικασία;
  3. Καλημέρα, Σε μονοκατοικία εντός οικισμού έχει κατασκευαστεί αυθαίρετο μεταλλικό στέγαστρο προ του 2011 40 τ.μ. περίπου, μέγιστο ύψος 2,80μ και ελάχιστο 2,40μ το οποίο εφάπτεται στην πίσω όψη της μονοκατοικίας και είναι κλειστό περιμετρικά με λαμαρίνες. Ο πελάτης θέλει να προβούμε στην τακτοποίηση του. Θα πρέπει να γίνει με αναλυτικό; Επίσης το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι ότι δεν φαίνεται είτε σε παλιές είτε σε νέες αεροφωτογραφίες λόγω μεγάλων δέντρων που υπάρχουν κατά μήκος του στεγάστρου και της σκιάς που δημιουργείται. Γνωρίζει κανείς πως μπορώ να αποδείξω την παλαιότητα του; Ευχαριστώ εκ των προτέρων
  4. Καλησπέρα, σε διαμέρισμα οικοδομής ενώ στα αρχικά σχέδια του κτιρίου προβλεπόταν εξώστης με κάγκελο πλέον είναι ημιυπαίθριο κλειστό με τζαμαρία και χρησιμοποιείται ως αποθήκη ενώ παραμένει και ο εξωτερικός τοίχος που το διαχωρίζει από τους κύριους χώρους του σπιτιού. Σε ποια κατηγορία ταξινομείτε την εν λόγω παράβαση?
  5. Μου ζητήθηκε από πελάτη να του εκ δώσω μικρής κλίμακας για την κατοικία του που βρίσκεται σε όροφο πολυκατοικίας με σκοπό την εξωτερική θερμομόνωση με ικριώματα. Στην πίσω όψη της οικοδομής από την μεριά του ακάλυπτου υπάρχουν μικρά μπαλκόνια 4-5 τ.μ. το καθένα που οι ιδιοκτήτες τα έχουν κλείσει με τζαμαρίες (συμπεριλαμβανομένου και του πελάτη μου). Επηρεάζει αυτή η συνθήκη την έκδοση της Ε.Ε.Μ.Κ. κι αν ναι λύνεται με νομιμοποίηση μόνο της κατοικίας του πελάτη μου?
  6. Εννοώ τα πιο πρόσφατα σε ημερομηνία κατασκευής με το σκεπτικό μήπως έχουν καλύτερη απόδοση. Τα εξειδικευμένα που λες έχουν όντως τέτοια απόδοση και σε τιμές κυμαίνονται?
  7. Γεια σου φίλε, προφανώς αν ήμουν σχετικός με τα τοπογραφικά δεν θα χρειαζόταν να ρωτήσω κάτι τέτοιο στο φόρουμ και δεν έχω καμία διάθεση να ασχοληθώ κιόλας. Για πιο απλή χρήση το ήθελα όπως προείπα. Σε ευχαριστώ για την βοήθεια σου.
  8. Μήπως έχεις κάποιο συγκεκριμένο να προτείνεις ή όλα λίγο πολύ έχουν την ίδια απόδοση?
  9. Καλησπέρα συνάδελφοι γνωρίζει κάποιος την ακρίβεια που έχουν τα νέας γενιάς Gps χειρός? Το θέλω για απλή χρήση στο πεδίο έχοντας περασμένες τις συντεταγμένες ήδη για να βρω τα σημεία χωρίς μεγάλη ακρίβεια.
  10. Καλησπέρα μήπως γνωρίζει κανείς την ακρίβεια που έχουν τα νέας γενιάς Gps χειρός? Το θέλω για απλή χρήση στο πεδίο έχοντας περασμένες τις συντεταγμένες από τον υπολογιστή.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.